Lördag 28/3

28. mar, 2020

I bland drömmer jag så tydliga drömmar så jag inte är helt säker på att jag drömt utan det kan faktiskt hänt i verkligehet eller kommer att hända.

Den här drömmen är inte verklighet än.

Den dröm jag hade i morse nu var så oerhört verkligt med känslor och dofter ja allt var så tydligt på alla sätt och vis så det kommer att bli verklighet, det är dessvärre en sak i drömmen som inte är bra och utgången där är oviss. Tog faktiskt kontakt med en närstående vars barnbarn det gäller och inväntar svar.. lite olustigt, näst intill otäckt, ja.😮

6 månader sedan idag jag såg mitt älskade barnbarn för första gången -Lille Folke såg dagens ljus och jag blev lycklig mormor😋 så idag har vi firat eller rättare sagt nu i kväll med lite lördagsmys och bubbel.

I morse vaknade jag inte förrän halv 9, jag vet att jag vaknade till vid 6-tiden då jag vaknade av min dröm men somnade om, riktigt trött faktiskt.

Vårluften och aktivitet både ute och med barnbarn tröttar och allt annat som hänger över mig med arbete och samhällets elände som vi alla måste anpassa oss till såklart.

Det blev grahamsgröt med hallon och blåbär, supergott och lille Folke åt med god aptit. Jag har instruerat den lille med ordentlig gröt så den för små bäbisar får stå kvar på hyllan. Den är ju för SMÅ barn hehe..🤪

Lite plock med allt möjligt som det blir efter frukost med hundar och ungar, efter det snabbt på med kläder och ut på långpromenad, Folke var trött och behövde ut en runda.

Signe och Wera uppskattar dessa promenader, mycket att nosa på här när det rör sig allt möjligt här runt husknuten och runt om i det område där jag bor.

Den här helgen har det kommit fler folk till sina stugor och det känns verklig gemytligt, sommaren kommer att föra med sig med aktivitet här känns det som😎

Jag plockade fram dynor och kuddar till min baksida som börjar ta form, har en del saker kvar på Djursätra som jag ska ta hit men måste lösa kärra mm, det blir nog till påsken om vädret är bra.

Är lite besvärad i min högra axel, ni vet det där att man ska bara.. ja såklart att jag burit för mycket på den lille men man känner ju inte det förrän man just HAR burit för mycket...grrrr.

Jag svände ihop en smakig välkryddad lunch och det mesta försvann rätt så snabbt i två glupska gap. Nu börjar den tiden då Folke vill smaka på alt vi äter och det funkar ju inte alls, än så det vill till att hitta lite kex å så som man kan erbjuda honom.

Signe låg och njöt ute i soffan i solen och jag älskar att se henne njuta så. Hon vräker ut sig, blir mer än en meter lång ser det ut som och större livsnjutare än henne får jag leta efter.🤩

Jag och Heeidi hade tänkt att åka in till Hjo och lyssna på musik men det är ju så att Folkes dygnsrytm får ju styra och det passade inte riktigt in så vi åkte till Mek & Hobby i stället ett kortare ärende och det funkade perfekt och när vi var tillbaka så gick vi en runda till med de små.

Hjortkorv från Spännefalla och stekt ägg blev det till kvällsmat. Jag stuvade in en maskin med små kläder, vi åt och efter det plockade jag fram lite ördgasmys och bubbel.

Fira behöver man göra om man har något att fira och i dagens läge tycker jag man kan hitta något trevligt att öppna en flaska bubbel för🤭

Nu har Folke somnat och jag och Heidi har tänkt att se en film. Lite annat som ska fixas men det är ju en ny dag i morgon , eller hur.

Hoppas ni har haft en bra dag och en skön kväll.

Kram 😘