25. mar, 2020

Då var det sänt!

Då var det i rullning. Sms i mängder, samtal och på messenger är det kö på meddelande nu.

Visst känns det skönt att det äntligen har sänts och många kommer självklart ha åsikter hit och dit om det mesta, jag har svar på det mesta ifall ni undrar över något..😉

Det är ju massor som inte framgår men det handlar ju främst om Ahmad och Deemas som har diverse bekymmer i sin relation, inte jag, Magnus och alla de andra och deras tvister..

Vi kom dock en god bit på väg från Malmö upp till Skövde 6/5 förra året då vi hade den bilturen tillsammans. En del bekymmer löstes upp och faktum är att jag kanske borde sadla om.🤭

Jag och Heidi har nu plöjt igenom alla programmen och visst är det spännande och häftigt, alla dessa människor som vågar visa upp sitt liv och levene i dessa programmen- strongt😋 vi gjorde det bra och ska vara nöjda. Inte lätt att skildra saker och ting där 990 % av det som sägs och filmas inte kommer med och folkets egna uppfattningar kan bli hur tokigt som helst, man måste ta det lite lättsamt om man ska vara med på TV, thats it😎

Mmm, idag har det varit blå himmel om än mer blåsigt, men vi "hittade" lä på baksidan där vi åt lunch när Folke sov just sin lunchslummer.

Jag backar tillbaka lite..

I går strulade min server till min hemsida och jag har ingen aning om vad inverkade och störde såpass att jag inte ens kom in på sidan, men idag så är det inga problem. det blir en del buggar då och då.

Gjorde ett inlägg på både FB och Instagram igår om läget, dagen var god och jag gick till sängs nöjd och belåten med dagen.

Lite soft yoga när jag gick upp, efter det är schemat att gå ut och släcka utebelysningen. 

Folke får grahamsgröt som jag lagar på morgonen och det älskar han. Han äter som en vuxen karl🤪, livet på landet hos mormor är perfekt, på mer än flera vis..

En runda nere vid sjön när frukostbestyren var avklarade och efter det bakade jag en banankaka, hängde tvätt och hörde av mig till Therese på jobbet. Det är ju omorganisering av det mesta nu och visst är det så att saker blir annorlunda ett tag framöver med tanke på..

Det blev grönsakslasagen ute vid solväggen, visst var det lite vind men skönt i solen och fåglarna busade runt i träden omkring oss😘= VÅR!

Rådjuren trivs runt min husknut., nästintill har de ett stråk i snåren utanför och det är underbart att se dem strosa omkring i harmoni. Jag filmade dem, de njuter verkligen av tillvaron här och Signe verkade idag helt oberörd eller också är hon täppt i näsan🤭 för hon gjorde inga tecken på att vilja ut och jaga.

Vi packade ihop oss och begav oss in till skövde och arenan för babysim- så roligt att se lille Folke "simma" och det är just de rörelserna han gör när man lägger honom på golvet eller i sängen- han SIMMAR!

Verkligen duktig utan att favorisera för att han är mitt barnbarn så iaktog ja de andra bäbisarna och faktum är att Folke var den enda som just simmade.

När vi kom hem åkte jag in till Hjo och handlade det som behövdes och när jag kom hem lagade jag pannkakor som vi slukade i ett naft innan vi gick ut kvällsrundan med de 4-benta.

Folke låg på span hela promenaden och somnade strax innan vi var hemma. 

Kvällruiner börjar ta form, plocka in alla dynor från utemöberna, ställa in vagnen, tända utebelysningen, visst älskar vi viss form av rutiner, eller hur😋

Folke fick gröt innan läggdags, pyamas på. 

Tur att programmet gick på PLAY också då vi blev minst 20 minuter sena då Folke får första tjing på tillvaron😲

Vitlöksdip, finncrisp -"chips"- ett litet glas vin var ock så bänkade vi oss i soffan för Deemas underbara resa med kärlekstrubbel😀

Hann inte nsa slå ner bakdelen för sms:en raglade in- visst är det roligt med vänner som undrar och har frågor- de flesta vet ju..

Heidi har lagt sig. Hundarna har varit ute för kvällen och Folke sover sedan snart 2 timmar sedan. Jag ska strax lägga mig nu jag med och i morgon ska jag inte åka någonstans utan njuta av HEMMA🤩

Ska tillbaka till jobbet på måndag och i nu läget är det mesta ovisst, men det är lika för oss alla.

Jag och Therese ska sy ihop ett schema som passar de tider som är oss tilldelade, med start nu på måndag.

Våren, den berikar mina sinnen och Corona ligger långt utanför mina sinnen här hemma på Lövåsen. Skönt att ändå kunna koppla/bort denna kristid och bara vara i nuet med fåglar, rådjur, bakankaka, pannkaka, barn, barbarn och ett glas rött🙂🙂

Godnatt min fina cyberfriends, kanske ses vi out there😘