10. mar, 2020

Ibland känner jag mig..

Mörkt och regnigt. Dålig sikt på hemvägen, dessa mörka kvällar är inget som ens finns med på min önskelista🤔

I morse vaknade jag av fåglarna hade konsert och visst ger det en härlig känsla. Himlen var blå en timma efter det att jag hade gått upp så känslan fanns kvar under yoga och frukost.

Nu är det ljust redan kl 6 så jag går alltid ut och släcker utebelysningen innan alla morgonbestyr och DET är ett vårtecken🤭

Lagade återigen en grönsakslasagne, jag uppdaterar den och spetsar till den lite varje gång nu, snart kommer det slutgiltiga receptet på den.

Bädda, duscha fixa dona sedan bar det av in till skövde. 

Lämnade av Signe hos Folkesson, därefter ner till jobbet där ditrsiktansarig för koncernen var på plats.

Det blev ett bra möte. Det är lite som ska ändras i butiken i samband med att det ska bytas fönster och entrén ska förändras, kassan ska flyttas, samt lite annat fix.

Therese och jag åt lunch, jag hade tagit med min goda soppa, den blev en perfekt lunch🤩

Flisan kom och hämtade resten av soppan, lite curling, jag vet men eftersom jag älskar att laga mat så gör jag gärna den sortens -skämmabortminabarn.

Det mörknade vid 16 tiden och började regna, efter det blev det lugnt i butiken och jag begriper det helt och hållet.

Två minuter i 18 kom en väninna, vi hade stämt träff. Vi gick i regnet till Rådhuscafét och fikade- pratade givetvis. Vi ska resa, eller tanken är fortfarande att vi ska till gran Canaria men vet inte om det faktiskt blir så med tanke på denna farsot som breder ut sig. Programmet för resan har komprimerats och i morgon vet vi mer hur resten ser ut😮 oerhört trist, men vad gör man..

Hämtade Signe, därefter till hemmets lugna vrå och visst är det så att jag ibland känner mig ensam som mörka kvällar som denna och visst önskar jag att..och kanske att..

Signe har lagt sig tillrätta under en filt i soffan. Snart ska jag sätta på TV:n och se vad den kan erbjuda för underhållning innan läggdags.

Lillördag i morgon, ingen kör då de varit arrangemang i kyrkan i kväll och då jag jobbade så det blev inget för mig, trist men så är det i bland.

Hoppas ni haft en fin dag och en bra kväll.

God afton!