1. mar, 2020

Förhandsvisning SVT

Ja då var detta i rullning... En FB-vän skrev på messenger att han sett att SVT startat sin förhandsvisning om detta divorceparty som antagligen kommer att sändas i mitten av denna månaden. 😎 Har själv inte sett det så därav vet jag inte men de hör ju av sig såklart.

I går var det arbetsdag, en bra sådan och jag avlutade månaden i topp. Känns så bra att detta året startat så bra- vi får hoppas att det håller i sig. Våren för ju med sig modevisningar mm så det kommer att generera klirr i kassan och fin renommé för butiken😙 mycket som känns på G nu!

Om 20 dagar reser jag med Zinzino till lyxresort ( Lopesan Baobab resort) på Gran Canaria, det ska bli härligt att komma iväg och bli inspirerad av allt som kommer att serveras där. 

Idag efter frukosten blev det lite yoga och tankemässig plan för dagen.

Söndagar är en dag som är LEDIG och fritt att planera vad som.

Att vända blad på almanackan kändes riktigt bra- 1:a Mars, kalendermässigt så startas våren just idag🤭

Signe är bättre men inte helt bra så det blev en längre promenad idag men inte den vanliga utan jag släppte in henne efter halva och fortsatte ensam ner till sjön.

Där kom en fin katt mig tillmötes, tror det var en blandning där norsk skogskatt var en del. Den strök sig mot benen som de flesta katter brukar göra, lade sig på marken och rullade runt. Den ville verkligen fånga min uppmärksamhet och den fick den.😋

Vi gosade en längre stund katten verkade vilja följa med mig. Vi strosade längs stranden och till slut pep den i väg mellan buskarna. Har inte sett den innan idag.

Hade lite rester kvar som jag värmde till lunch. Flisan hörde av sig och ville sova här, undrade om jag ville hämta upp på stationen i Skövde.

Dammsuga, damma, torka toa, ja lite veckostäd och allt tog en halvtimma🤩 perfekt!

Hämtade Flisan vid tåget och när vi kom hem lagade jag middag. Fisk med grösnkaer mm i filoepaket i ugnen och MUMS vad gott det blev.

Fler av mina vänner hör av sig och säger att de sett reklamen .. får väl ta och kika eller- nä, jag väntar lite till🤪

Har ni haft en bra helg? Det har jag och ser fram emot nästa vecka där dagarn bara blir längre och längre..

Önskar er alla en fortsatt fin kväll😙