Torsdag 27/2

27. feb, 2020

Detta med midjemått..helt plötsligt är det borta! Kan bara inte fatta hur det bara säger SWOPP och vips har midjan blivit som en badring som ligger fint över byxlinningen🤪 och nu är det verkligen inte läge för detta.. ska ju ut och resa och ha finklänningar och ja, det GÅR BARA INTE!!

ICA i Hjo fick ett besök av mig under eftermiddagen och jag röjde runt i bland grönsakerna och tömde nästan hyllorna🤭 nu ska det banne mig bli en ändring på lite av varje och när snön förvinner då ska ja jag nöta på mina skor som är lämpade för det ändamålet, dock har jag inga broddar så jag får vackert invänta barmark. Man ska tänka framåt, eller hur😉

I går hade jag en bra arbetsdag och efter det åkte jag hem till Lövåsen och lagade mat och inväntade Joanna.

Bubbel,  god mat, lite choklad och prat till framåt midantt, så trevligt, vi kom i säng innan midnatt och jag vaknade strax före 7.

Låg och drog mig lite, kikade igenom mobilen om nya fall av Coronaviruset- riktigt otäckt och det blir massor funderingar såklart.

Lite yoga i köket innan frukosten, Signe var lite mer som hon brukar men inte alls helt bra, jag fick ut henne och det blev en större sväng runt huset👍

Jag och Joanna åkte in till vackra Hjo, kikade runt och tog en fika innan hon skjustade hem mig.

Massage hos Emelie- välbehövligt såklart, hon har skaffat katter-syskonpar, ljuvligt söta😘

BLÅ himmel och SOL- visst blir man upprymd trots minusgrader, våren ligger inte så långt bort kalendermässigt, bara vetskapen om det känns toppen.

Min vän Marie som bor i Hjo kom på fika och prat, vi damer har ju alltid massor att ventilerna om allt möjligt, en del nyheter och annat som behöver uppdateras🤩

Ett besök på ICA i Hjo och när jag kom hem därifrån tog jag ut Signe i den solbelysta trädgården. Spår av hovar från rådjur ett par meter från huset, Signe såg på mig men jag sa nej, inte jaga idag..

Åt sen lunch, lagade middag till i morgon, blev det en mustig linsgryta med rotsaker.

Detta med klänningar..provade min klänning som jag hade på guldbaggegalan 2009 och om tre kilo kan den säkert funka, tre kilo är ett måste.

Strax ska jag ta ut Signe och sedan se ett par avsnitt av Outlander innan det är dags att vila kroppen tills ljuset återväder😎

Hoopas ni alla haft en fin dag och hunnit njuta lite ni med.

Kram och godnatt!