Måndag 24/2

24. feb, 2020

10 månader kvar till julafton och i natt ska vintern komma, så passande..😲

Lugnet efter stormen heter det och idag är det 100% sanning. Älskar när det stormar ibland och det är helt ok att röja upp efteråt🤪 

Har haft alla mina älskade ungar här och det blir några intensiva timmar men njuter till fullo😘

Vaknade strax för 7 i morse. Ljust och fint, nästan vindstilla. Inte vaknat en enda gång så skönt. Signe låg kvar i soffan. Hon är ju låg och jag misstänker att hon har ont i axelartiet så hon vill inte upp i sängen då. Ringde Malle, Signes uppfödare och rådfrågade och jag ska öka på oljan och få lite annat som kommer göra gott.

Taxar kan ofta få bekymmer med diskar då de har långa ryggar och korta ben och ska inte gå i trappor, men ni vet ju alla hur det går med det..

Gröt till frukost, Signe fick mat och jag fick tjata på henne så hon kom ut och kissade men ville snabbt in igen. Jag hade tänkt att hon skulle fått vara hemma idag då jag bara jobbade 5 timmar men då hon inte ville ut idag heller så tog jag med henne.

En fantastiskt strålande dag, kändes så härligt med solsken och landskapet omkring såg inbjudande ut.

Förmiddagen blev seg, det blev kaffe när Therese kom och Flisan kikade in och var på ett strålande humör, inte undra på det..🤩

Jag slutade 14, åkte till Biltema och köpte en lite skrivmejsel med kort skaft.

Skulle släppa in Signe och hon ville in direkt MEN så ångrade hon sig och pinade snabbt iväg- hm🤨..

När jaktinstingten sätter in förvinner tydligen allt annat så jag hörde en bit bort det klassiska skallet och visst hade hon fått vilt i nosen.

Jag gick efter henne så gott det gick och en stor hjort eller rådjur var fremför henne och hon drev på, hade hon varit konvalecent hade hon nog inte varit tillbaka än😮

Hon kom lommandes på cykelvägen och såg lite slokörad ut, jag sa till henne att skogens djur inte tycker om att bli jagade.

Hon stack in och lade sig direkt.

Jag tog tag i postlådeprojektet.

Carl, Heidi och Folke var först på plats och när de fått av sig paltorna var det hångeldags. 

Tänk så mycket kärlek man har till detta mjuka fina gossebarn.😋 Vi lekte/busade/nojsade en stund så föräldrana kunde vila/läsa en stund.

Jag lade honom i min säng efter en stund somnade han gott och jag började med maten och Carl gjorde i ordning semlor till oss till efterrätt.

Edvin, Eddie och Elise kom, vi hjälptes åt att duka och jag fick allting klart. Vi åt och skojade som vanligt om allt möjligt- det blev kaffe och semla.

Insikten av att alla ens barn är längre än jag, mina "små"barn har blivit så stora och fina, riktigt omvälvande känsla som infinner sig i bland och jag är nu näst minst i familjen- Folke vinner ännu så länge🤪

Nu är diskmaskinen på, bloggen strax klar och kidsen hemma på alla sina platser. Jag ska se ett par avsnitt av Outlander innan det är dags att inta sängen igen, livets ekorrhjul.

Det ska bli några dagar med kyla som sagt, efter det blir det vår🤭

God kväll!