Söndag 23/2

23. feb, 2020

Detta med rutiner..

Jag älskar när jag har det- rutiner och särskilt när jag får till det utan att göra en grej av det, att det bara flyter på och blir naturligt, en del i den vanliga vardagen.

För några år sedan gjorde jag ett längre pass yoga varje morgon efter frukosten och jag gjorde det utan att fundera så mycket och det är just dit jag vill igen. Började lite smått i förrgår och hoppas det sitter i så ska jag utöka och längre fram utöva detta i naturen utanför huset😋

Hur har ni haft det i helgen då? Regnigt och blåsigt kanske precis som jag. Det har kommit så pass mycket regn att det antagligen inte skulle behöva regna mer innan pingst.

I går hade jag en hemmafixardag och det var skönt och avkopplande. 

Jag var en sväng på Hem & hobby och ni vet ju hur det brukar sluta🤪

Det var stundtals sol och ömsom regn, tänk så underbart det ska bli med mer sol längre fram.

Konsert i Pingstkyrkan i Stöpen i går kväll. Vi samlades vid 16:30, övade och fikade- 19:00 var det dags. Slutprodukten blir i princip alltid bra även om det kännns lite si och så från start🤩 det blev en bra konsert och alla var nöjda.

Anja hade komit när jag kom hem- ett glas bubbel stod upphällt och Mello var lördagsnöjet.

När den var slut blev det SVT-Play inna läggdags.

Signe vill inte gå ut, hon har strejkat i två dagar nu och går enbart ut snabbt med tjat och gör det hon ska. Hon är i slutskedet på sitt löp, kanske vädret gör sitt till men det känns inte bra. Hon äter och dricker som vanligt i allafall, alltid en tröst.

I morse blev det grahamsgröt, Signe segade sig ut snabbt och ville inte gå vidare idag heller.

Anja ville en sväng till Hem & hobby innan hon for vidare till Östergötland. Hon har varit här och sökt ett par jobb och både Tidaholm och Vänsersborg är intresserade👍 Hon är verksam i museevärlden.

Jag handlade på hemvägen från Hjo- solen lyste upp så vackert när jag kom hem.

Skulle sätta upp min brevlåda när det höll upp och det gick sådär. För dålig kvalitet på skruvarna och en för lång skrivmejsel..suck. den sitter uppe med EN skruv tills vidare😠

Min fina Flisa kom på besök, hämtade henne på stationen i Hjo.

Jag lagade middag, pratade klokskap och hon har blivit ett snäpp klokare på alla plan sedan hennes relation avslutats och DET gör mig otroligt glad😘

Vi hade lite soffhäng, jag skjutsade henne till bussen vid 19 och därefter värmde jag majskolvar och smaskade på med Bregott havssalt-slurp.

Mina växter behövde lite vatten, även mina små skott i köksfönstret. När det var ombesörjt messade jag Heidi för att höra hur min lille prins mår. De kommer hit i morgon allihop och resten av kidsen för måndagmiddag, det ska bli underbart😙

Nu när jag är klar här ska jag se ett par avsnitt av Outländeer- Blacklist är SLUT🤔 men jag tror nog att det är en ny säsong på g..

Ny arbetvecka i morgon. Jag jobbar kortdag och tänkte lämna Signe hemma. Det blir 5 timmar så det fungerar nu när hon är så ointresserad och bara vill ligga inne.

Hoppas ni mår bra och klarat er undan förkylningar och annat elände.

Godnatt mina vänner😙