21. feb, 2020

Kraftfulla runor!

Asarunan,vagnsrunan, fackelrunan, björkrunan, ingrunan och människorunan- dessa kraftfulla runor blev "mitt kast" idag när jag plockade fram mitt söta lilla runspel som inköptes på Gotland 2015.

Dessa fick bli min budskap idag när jag målade klart min brevlåda. 

Hade ingen färdig plan vad för motiv som skulle få pryda denna vita plåtlåda men dagens "kast" avgjorde detta😋

Vaknade vid 7-tiden, det var ljust och jag låg kvar och bara njöt av tanken att vara ledig och efter gårdagens toppedag på jobbet så kändes det dessutom välfötjänt🤩

Feng shui är spännade tycker jag och har nog alltid funnits med mig omedvetet genom livets olika faser av inredande. Riktigt roligt när jag läste igenom Feng shuin i sovrummet så är allt nästan perfekt, färger, matriel..dock ingen orchidé, den får väl jag symbilosera själv 🤪

Efter frukosten gick jag in på en hemsida- kanske ska jag gå en kurs? Får fundera över detta ett tag, det var ju inte gratis direkt men men, infinner sig rätta känslan får det bli så.

Detta med att inreda och möbler som har följt mig sedan barnsben, mor och far var väl måttligt roade av att jag då och då donade runt i mitt rum för att hitta en ny känsla antar jag. Detta fenomen har hängt med mig genom livet och vet med mig att jag mitt i natten kunde gå upp och fixa "det där" som INTE kunde vänta tills morgondagen, känns det igen?

Nu är köket ommöblerat och lite annat fix och på någotvis blev det ett mer lugn i köket- även där stämmer nästan allt så utan att kika har jag fått till det i min lilla stuga så även de mest känsliga finner ro🤭

Signe var svårflirtad idag trots sol och skönt väder, hon ville bara gå ut och kissa och dissade morgonpromenaden helt, jag lät henne gå in och inta soffan under filten.

Lunch på SVEA med Lotta i vackra Hjo, det var så mysigt att ses då det var allt för längesedan på grund av arbete och allt annat som utgör hinder i tillvaron men nu så..

Massor att prata om som vanligt och vi lovade att det inte skulle dröja ljusår igen tills nästa gång😙

Anja kom till SVEA och åt lunch och åkte med mig hem därefter. Hon somnade på soffan och jag passade på att gå en runda med Signe i blåsten.

Anja åkte vidare och jag målade klart min brevlåda och i morgon ska den sättas på plats. Ska bli skönt med torra räkningar i fortsättningen haha🤪

Grönsakslasagne till kvällsmat- en rogivande kväll i stugan, strax en runda med Signe innan TV-dax, det får bli några avsnitt av Blacklist i innan Jhon Blund tar vid.

I morgon ska jag besöka Hjo igen, uträtta lite ärenden och det blir körsång i Stöpen på kvällen.

Antar att de flesta har en mysig hemmakväll och får en god nattsömn- på återhörande😘