Söndag 9/2

9. feb, 2020

Kålrötter är faktiskt en perfekt bas i grytor och även i rotmos, man kan griljera dem ha dem i grönsakslasagne, kålrötter har blivit något speciellt i vår klan sedan Folke blev en del av den🤭lite svårt att förklara men ni som känner oss väl vet..🤪

Folkes föräldrar har åkt på SPA och det innebär att jag har söndagsmys med Folke, jag har även tagit ledigt i morgon.

Natten tenderar att möta Ciara- en storm som har dragit in över södra Sverige, pappa skickade ett sms om att de utlovat 25 m/sek i natt.

Jag åkte till Folke i går kväll, lagade en rådjursgryta som blev mycket välsmakande, vi sneglade lite på Mello.

Det är mörkt och tyst på Lövåsen nattetid och här i stan not. Trängen har ju studentboenden och det märktes väl i natt😠 folk som varit på krogen raglade högljutt förbi och jag låg vaken länge.

Trött i morse var bara förnamnet och den tröttheten planade inte ut förrän i eftermiddags.

Heidi och Carl kom väg och jag hängde tvätt och grejade under tiden Folke sov fm.

Magnus och Elise kom, vi åt pizza till lunch och jag passade på att vila en stund samt ta ut Signe en runda, hon var måttligt road.

Några vänner till Elise kom upp på kaffe, strax efter det kom Mikaela och Edvin med snacks och dricka för lite filmkväll.

En till viss del slapp dag men ändå nte, att roa och tillfredställa en liten gosse på 4 månader kräver sitt😙 Signe har varit till god hjälp på sitt sätt.

Det har jur regnat hela eftermiddagen, ska strax ta ut Signe en sväng, misstänker att det blir till att bära ut henne under paraply. bortskämd? Kanske man tycker men inte ens jag vill ut i regnet så- lika barn ni vet..

Har ni haft en bra helg?

Ny arbetsvecka stundar, tandläkarbesök, tjejkväll, körsång och ett besök hos frissan är inbokat än så länge och om vädret tillåter åker jag till Herrljunga på torsdag för ett besök hos väninna som flyttat dit.

Nu ska jag packa in mig och gå ut. En fortsatt fin kväll önskas 😘