Torsdag 6/2

6. feb, 2020

Det finns ju inte så många olika telefonbolag i serige och jag har varit kund hos Telenor i många år, ja sedan 2012.

Har varit nöjd på alla vis och ingenting har strulat fast jag under de första år en levde med skyddad identitet var det inget som inte fungerade, men nu har det det senaste halvåret har nästan allt varit mer än strul än möjligt😠

I går var det arbetsdag och efter det var det god pizza hos Heidi som hade födelsedag. Vi åt gott och efter det blev det körsång i Hentorp för min del.

 

Under dagen i dag har jag återigen varit i ett långt samtal med Telenor och jag har faktiskt inte räkning på vilket samtal i ordningen men jag tror att det är mist den 14:e timman. 

Allt började i September 19 då jag blev erbjuden ett chantilt erbjudande för min firmas räkning och i slutändan blev det allt annat än prisvärt och fördelaktigt.

Sedan dess har jag haft mängder av samtal, bytt simkort och då inte enbart jag utan de som är involverade i detta samt besökt olika butiker mm och inte fått någonsomhelst rätsida på detta och nu i förra veckan när jag fick ett brev från inkasso fick jag nog fullständigt.

Förrutom att fightas med Teelenor har jag jobbat och hållt ställningarna i vår butik.

Jag sov över hos Camila i går, ja Signe också såklart🤩

Ägg och sill i morse, vi fixade till oss, jag skjutsade Camilla ner till stan och åkte därefter till Folke med familj, släppte av Signe där🙂

Det blev en helt ok arbetsdag. Jag hämatde Signe när jag var klar och åkte hemåt.

Jag lagade till lite kvällsmat. Mitt internet fungerade inte när jag kom hem så det lär bli ytterligare ett samtal i morgonbitti.

Det mesta av snön har smält, trist såklart. Man kan ju tycka att det kunde fått ligga kvar en vecka till..

Nu ska jag runda av här och se ett par avsnitt av Blacklist

Hoppas ni alla har det bra och kanske längtar ni efter våren som jag gör.

I morgon går solen upp 07:58...JIPPIEEE🤭

Godnatt