Fredag 24/1

24. jan, 2020

11 månader kvar till julafton-check🤪 och det känns ju helt fantastiskt att det är så lång tid kvar tills det är dags igen att leta reda på tomtedräkten.

Dagen idag har varit till belåtenhet, känner mig lite småtrött men glad.

I morse vaknade jag kl 8, det hade ljusnat så och jag gick upp och njöt av tanken att bara kunna ta dagen som den kom och känna efter vad det fanns lust till idag.

Signe sträckte på sig ooch var varm och inbjöd till mys. 

Anja och jag åt frukost, jag gick ut med Signe och kände att hur är det möjligt med denna vårkänsla nu?

Vår bror fyller 50 om några dagar och vi har tänkt fixa lite till det och jag gick igenom en stor låda med foton och så roligt det var. Hittade mängder av underbara foton på ungarna som små, så ljuvligt söta- skulle mer än gärna ha den tiden tillbaka då och då😘 hittade även det jag sökte..

Hängde ut sängkläderna, ljuvligt, fixade till oss och beslutade att det skulle bli en långpromenad vid sjön och sedan en tur in till Hjo😋

En uppfriskande stund i ett friskt landskap men hör och häpna, nere vid sjön var det vindstilla.

När vi var tillbaka bäddade jag ner Signe och vi åkte ner till Hjo.

Lunch på Känsla- kaffe med Semla på Vete & Råg, jag blev så proppmätt och längtar faktiskt tills mitten på nästa vecka..🤭

Vi gick förbi en litet hus med kuriosa/antikt och där hittade jag dessa söta lappskor och gissa vem som ska få bära dem längre fram?

Väl hemma på Lövåsen lyste solen bland träden, så hoppfullt och känslan då var perfekt.

Lite plock inne.

Emeli kom och pratade en liten stund, hon är i flyttartagen. Inte så långt bort som skönt är nu när vi hittat varandra igen😙

Middag, och idag blev det fylld pasta, vego/grönsaksbullar och ädelsotsås--MUMS💋

Soffhäng nu med blogg och bildspelsskapande inför morgondagen.

Har ni haft en bra fredag?

Kanske är ni ute och njuter av första lönen, det gör ni rätt i i såfall för njuta av livet på det sätt det än må vara är viktigt.

Godkväll alla fina männsikor!