Torsdag 23/1

23. jan, 2020

Årets fattigaste dag har denna dagen fått som överskrift och visst kan jag väl hålla med. 

Lönen man fick innan jul har ju gått åt för längesedan, både jul och nyår kostar ju lite extra än de övriga dagarna även om man "snålar" och lönen kom tidigare än brukligt så visst är det lite fattigt just nu.

Se bra är viktigt, kom att tänka på det när jag öppnade min data, denna fina bild hade Google valt idag och visst är den fin😙 har aldrig varit nere i afrikas savanner men någon gång ska det nog bli verklighet.

I går var det en seg arbetsdag, för lite att göra och skralt på kundfronten men, misstänker att de nu laddar upp inför kommande lönehelg.

Jag stannade hos Camilla över natten och vi hade en mysig kväll.

Efter frukost i morse skjutsade jag Flisan till skolan och Camilla till jobbet.

Det blev kaffe hos Folke, han var självklart glad över att se sin mormor😋

Carl är hemma ett tag, en längre "permision" han hade lagat bananpannkakor- en utav hans specialiteter och Folke fick smaka.

Jag åkte ner till jobbet och strax efter att jag öppnat kom POSTNORD med en fullastad pall med kartoner och chauffören menade på att det inte var hans jobb att lasta in dessa. Så störd jag blev, jag bar in dessa,riktigt tunga en del utav dem och jag skrev ett mail när jag var klar, så ska det INTE gå till är vi får varor.😠

Camilla kom med en välsmakande lunch och efter det packade jag upp mer än hälften av allt som kommit. 

Etiketterna i den skrivare som matar ut våra prislappar tog slut och inga på lager vare sig hos oss eller på kontorcenter så där tog det stopp och fortsättning följer..

Har några idéer som jag ska sätta i verket nästa veckan i butiken, det föds några lite då och då😉

Therese kom. Vi hade bokat in att fixa nere på lagret. 

Det kom köpsugna kunder som inte hade märkt av något alls av årets fattigaste dag utan handlade en hel del, Therese löste detta galant och jag hann med det jag tänkt.

Upp till Folke och hämtade Signe. ner till stationen och hämtade upp Anja, hon ska stanna här över helgen- vår bror Antti fyller 50🤩

Hem till Lövåsen och jag värmde rester och kryddade upp detta. Vi åt och efter det blev en promenad med Signe. 

MIn lilla ficklampa behövde nya batterier så det blev en kortare runda, det är riktigt mökt dessa kvällar när det är mulet, man ser nästan ingenting utan lyse.

Nu brinner det i min fina spis, det blir skön värme i stugan. Strax läggdags här nu och i morgon är jag ledig, lyxigt värre. 

Har ni haft det bra? 

Det är ju dags för att bli kung i baren några dagar nu, ellerr njae--det får räcka med en fin flaska vin🤭

Godnatt mina cybervänner.