8. jan, 2020

Ett välskapat paket

Pigg som en mört heter det ju och det stämmer in denna afton som varit smakligt och sällskapsmässigt ljuvligt. Gammal kärlek rostar aldrig sägs det ju och visst är det så😋

Knepigt, men jag vaknade till vid 04-tiden även denna morgon men somnade om snabbt. Förstod inte vad som stör min sömn men nu när jag i kväll följde Emelie hem så behövdes ingen ficklampa för gubben i månen var på sitt strålande humör och lyste upp för oss- fullmånen på g och det säger ju allt🤪

Motiverad, glad och en lättnad har börjat växa inom mig, jag skulle kunna rada upp en massa olika anledningar till det här men låter bli, tids nog lär allt märkas ändå.

Jag somnade ju om och vaknade 8:44. Hade massagetid inbokat 9:00 hos Emelie så det blev snabba ryck. Jag skakade till en shake och gav Signe mat, därefte stövlade jag iväg 100 meter och vips var vi framme.

En timmas välbehövligt omgång, ser redan fram tills nästa tillfälle.

Hem och klädde mig, bäddade och fixade och därefter ner till Hjo och handlade.

Det blåste härligt frisk idag och vita skummande vågor prydde vattenytan på Vättern idag.

Väl hemma gick jag och Signe en långpromenad längs sjön, även Mullsjön var i rivande fart idag.

Jag är så glad att få bo så här nära vatten och naturen strax inpå- en riktig vinstlott🤭

Lite fix och don här hemma, visst var det lite ljusare ute idag och solen kom och gick. Himlen var blå ett par timmar- ren skär lyx känns det som.

Torsk i folie mad smaskigt innehåll, tänkte bjuda Emelie på den rätt jag åt på Känsla igår och en del pyssel med det.

Dukade fint och kände mig nöjd. Älskar verkligen att laga mat, och detta kök är inbjudande på många vis och det gör allt ännu trevligare.

Vi öppnade en flaska bubbel och det passade fint även till maten och vill inte alls skryta men det var supergott och faktum är att jag slog gårdagens lunch smakmässigt🤩

Nöjda tog vi kaffe/te och choklad i soffan och babblade bort ett par timmar och nyss tog jag med mig Signe på kvällsrundan i månens sken via Emelie. Hon ska ju flytta vid månadskiftet men inte längre bort än 2 km så det blir ju cykelavstånd iallafall.

Har ni haft en bra dag? Det har jag och nöjd och belåten ska jag och Signe strax lägga oss. 

I morgon är det en ny dag och jag ska in till Folke ett par timmar och kvällen ska jag värva åt den nyinflyttade😘

Så härmed önskar jag er alla en godnatt- sov gott!