Söndag 5/1

5. jan, 2020

Nu är jag äntligen hemma efter ett par dagar i Skövde. Camilla är på plats i sin nya lägenhet och allt är frid och fröjd. 

Jag åkte in till Skövde torsdagen, jag stannade hos Heidi och myste med Folke.

På fredagen efter frukosten begav jag mig till Camilla, vi fixade lite i hennes gamla lägenhet och plockade upp i den nya. Den nya lägenheten är ljus och fin, kan ju säga det att man kan det där med att designa😋

På kvällen öppnade vi en flaska bubbel, åt lite chips och myste. Vi kom i säng rätt så sent men vad gjorde väl det?

Camillas barn och delar av familjen kom vid 10 tiden och så sattes allt i rullning.

Allt var klart under eftermiddagen och jag och Camilla fixade och donade, fasen vad vi är effektiva😉

Vi kom i säng med dator och chipsskål, vi täkte se på film men vi insåg sanbbt att vi var för trötta för det så ca 22 släckte vi och somnade med Signe mellan oss.

Signe kände sig snabbt hemmastadd, det är ju saker som hon känner igen och dofterna från både henne och Ada finns ju där🤩

För er som vill veta är det så- när jag flyttade in till Skövde från Djursätra köpte jag ny säng, soffa, matbord mm och nu när jag flyttade till detta rara lilla hus så var allt detta för stort så Camilla nu när hon flyttade köpte hon loss nästan allt och jag köpte annat i lite mindre format- en helt perfekt lösning för oss båda faktiskt👍

I morse efter frukosten lämnade vi av Signe hos Heidi och åkte till Hjo-Hem & Hobby. Camilla fick tag på allt som hon skulle ha och vi åkte hem till henne och satte upp gardiner, vi blev så gott som klara. 

Jag lagade middag, vi åt och vi kaffet infann sig känslan av att allt nästan var klart kändes näst intill ofattbart. 🤭

Behöver ni ha hjälp inredning så ring 😙

En sväng upp till Folke och gosa lite innan det bar av till Lövåsen. Borta bra men hemma bäst.

Jag lagade lite kvällsmat, Signe fick mat, en maskin tvätt satte jag på, packade upp och så blev det läge för att plocka fram datorn för ännu ett avsnitt av min blogg.

Ska hänga upp en maskin som är klar och efter det blir det lite Netflix. 

I morgon ska jag plocka undan jul/advent och den fina granen får flytta ut.

Hoopas ni alla har haft en fin hel och Trettondagsafton. Röd dag i morgon så för många blir det en extra dag ledig, inte så dumt!

God kväll och kram till er alla😘