Måndag 30/12

30. dec, 2019

Tänk, då är det snart bara ett dygn kvar på 2019! 😋

Lille Folke ligger på en madrass på golvet bredvid granen och sover. Han somnade nöjd och belåten, hade gjort allt som små barn gör vid 3 månaders ålder innan han somnade. Heidi är på SPA och kommer åter i morgon!

Dagen har mest bestått i att vara mormor, inte särskilt betungande men visst är det helt annat dagsschema att vara mormor än ensam hemma🤪

Efter frukosten åkte Heidi och jag lade Folke att sova förmiddag. Han sov nästan två timmar och jag fick massor gjort. 

Ringde Vattenfall- sköter mig ypperligt- tjohoo.., några bankärenden, gjorde klart en del räkenskaper inför årsslutet i företaget, målade naglarna och ringde några samtal innan det blev dags att mata lillprinsen igen.

Han var enbart vaken en halvtimma. När han somnat tog jag med mig Signe ut och vi var ute i trädgården en stund- Signe i sin lina. Det blåste härligt friskt, så skönt med lite rotation på luften, härligt att få blåst genom håret🤭 

Nu är det så att jag hade självklart uppsikt på Folke genom mina fönster, han sov gott en lång stund.

Jag och Signe gick in och Signe gick fram Folke och nosade på honom med sin kalla nos, han reagerade men sov ytterligare en stund till.

Mera mat och blöjbyte, jag värmde mig lite gröt och åt och efter det kom Edvin och Mikaela och hälsade på. De hade med sig den "nya" vagnen jag köpt som jag ska ha här.

Köpte en via blocket tidigare men det har möglat hör och häpna😲 den blev blöt och torkade inte riktigt och vagnen ser hemsk ut och blev oanvändbar. Blocket har ju massor och vi hittade en till i Mariestad, perfekt👍

De stannade en stund, vi fikade, jag gick en längre runda med Signe då jag fick barnvakt. 

Signe ville bara ner till sjön men jag är lite mörkrädd eller kanske inte mörkrädd men vill inte gå nere vid stranden i mörkret helt enkelt. Hon kände väl vittring av några djur som vanligt. Vi gick genom det bebodda området med ficklampa, nästan ljummet ute- vår i luften..

Folke somnade, Mikaela och Edvin åkte tillbaka till Skövde. 

Han vaknar väl snart här nu lilleman och det blir återigen dags för byte och mat. 

I morgon ska det bli SOLSKEN kan ni tänka er det? Nästan helt ofattbart och med lite tur så är det SANNING🤩 kan alltid hoppas att årets sista dag blir riktigt strålande!

Heidi kommer under eftermiddagen och hämtar Folke, Camilla kommer vid lunchtid och vi sa att vi ska ta en kopp kaffe ute i solen. Dessutom ska vi försöka om vädret tillåter att sitta ute vid 12-slaget och hoppas nu vädergudarna är med oss- med filtar, fårskinn, eld i vedkorg, marschaller och bubbel ska vi nog inte frysa😉

Jag vill härmed önska er ALLA mina vänner och även er som jag inte känner som läser min blogg- ett riktigt GOTT SLUT och en GOD START på 2020!

Härmed loggar jag ur från årets sista blogg och återkommer nästa år- puss och kram allihopa😘