Söndag 29/12

29. dec, 2019

Borta bra med hemma bäst, känner inte någon faktiskt som inte håller med..

Supertrött i kväll, sömning.. det kommer bli tidigt i säng. 

Jag har haft ett par bra dygn, känner mig nöjd och glad och det är kanske det som tröttar😋

I går stortstädade jag och som sagt, 60 kvm är 100% perfekt för de flesta ändamål och absolut för det.

Tja jättefesten med 100 inbjudna funkar inte så här års men banne mig till sommaren🤪 så det får bli en liten inflyttningsfest med närmast "sörjande"😉..

När jag städat klart packade jag en mycket liten väska och åkte in till Skövde. 

Jag badade med Folke och det var mycket uppskattat. Han var riktigt road och när vattnet blev kallt gick vi upp.

Elise. Heidi och jag sov över hos henne och hade en mycket mysig tjejkväll, ja Folke var ju med oss såklart..vi åt goda mackor, Flisan fick en smörgåsgrill i julkklapp och efter det såg vi Änglar och Demoner.

Strax efter midnatt kom vi i säng, Folke sov hela natten och vaknade första gången halv 7 och somnade om till strax före 10.

Efter frukosten åkte jag till Solbacken för veckostäd och di gamle mådde fint och planerar in en visit här snart, det ska bli kul🤩

Träffade Camilla. Hämtade upp henne efter Solbacken och vi åkte till A-möbler i Skövde och röjde runt ett par timmar och vi är oerhört synkade dr och soffa med tillbehör mm. Viktoria jobbade och det var skönt för hon hjälpte till att sy ihop det till fördel för plånboken🤭

Ett lunchbesök på MAX och defenitivt året sista, det var gott som tusan och med tanke på att vi som alla andra ska banta från 1/1 så smakade det riktigt gott😉

Jag skjutsade hem henne och hämtade Signe hos Flisan och åkte sedan hem till min älskade stuga på Lövåsen- Home sweet home.

När jag släppte ut Signe ville hon ut/iväg i markerna och jag hängde på. Det var snart mörkt så jag snabbade på lite och Signe hade helt anda avsikter- JAKT!

Jag eldade  spisen och varmt och gott blev det snabbt, tände ljus och satte på en maskin tvätt och vek tvätt sedan i går.

En stund på soffan med FB och annat, Heidi och Folke kom.

Jag lagade till lite kvällsmat, jag hittade clementiner i boden ute som vi skulle haft till jul, en ostkaka som står i ugnen och nu ska bara lite "grädde" vispas.

Heidi åker på SPA i morgon med en väninna och jag ska tampas med Folke ett dygn. Jag har ju Signe till hjälp😘

Jag hittade en gullig klocka på Hem & Hobbyi veckan och den är i första hand tänkt till Camilla nu på nyårsafton. Vi tänkte köra Grevinnan och betjänten och jag får väl agera betjänt så PLING-PLING får vi se vad bordet dukas upp med för läckerheter🤭

Hoppas ni alla haft en fin helg!

I morgon är det åres sista måndag, inte alls långt kvar nu till 2020- WOW!!

God kväll allesammans/kram1