Då har ljuset åter vänt tillbaka och faktum är att det inte är helt beckmörkt förrän ca 16:30. I morse var inte himlen fullt så grå som den varit den senaste tiden, det låg dimma över sjön och himlen var blå ovanför, ett par timmar kändes det verkligen ljust😋

Iförd endast gummistövlar, morgonrock och täckjacka strosade jag runt med Signe på ängen bakom huset och ner på en liten grusväg som har kommit att bli den obligatoriska morgonrundan, och ingen större risk att jag stöter på någon och skulle det vara fallet så varsågoda🤪 fördelen med att bo så här.

Jag vaknade till vid halv 6, låg kvar och funderade på lite av varje, ett rim som jag slipade till rikitg bra och efetr det somnade jag om vaknade igen halv 9.

Tänk, jag har nog varit riktigt snäll detta året för mitt brev till Tomten kom fram- en gran låg levererad på uppfarten och TACK Tomten- tänker att är nog snäll även nästa år😉

Den fick en bra placering såklart, ja faktum är att det är också den enda placeringen men det blev bra. Lite vissen eller rättare sagt lite ledsen ser den allt ut och visst vet jag att den ska stå till sig ett dygn eller ett par innan man klär den men jag tror den haft för lite tillgång till vatten där den stått men men den piggar nog till sig🤩

Frukost och lite plock och så åkte jag in till Skövde och inhandlade gröt mm som vi skulle ha idag. 

Jag åkte därefter till ett grått Solbacken, städade, lämnade julklappar och därefter åkte jag hem till Heidi och där var all redan på plats.

Vi skulle varit hos Antti idag men de var lite krassliga igår så vi tog inte den risken eftersom vi har två små barn att ta hänsyn till, så vi bestämde gröt och glöggmys hos Folke och Heidi.

Det blev ett par mysoga timmar med skratt och galenskaper som alltid när vi samlas, mina barn är så roliga och tokigt fåniga- man kan inget annat än att älska dem. Kusin Lisa var också på plast och Edvins tjej Mikaela.

Myspys-rimstim och vid 16 tiden åkte jag tillbaka hem till Lövåsen.

Som sagt inte rikitig mörkt och det känns SÅ skönt😘

Magnus var på väg hem från jobbet och han är ju på hemväg förbi mitt, han hjälpte mig att förlänga belysningen ute med det jag fått hit i lampväg. 

Kvällsmat och kaffe fick skåningen innan han åkte hem till sitt.

Nu lyser det fint i trädgården bland de stora stenarna, det lyser vackert inne av julgransbelysning och stearinljus- julefriden. Frank Sinatra är i köket och sjunger, skönt meed lite sällskap såklart.

Signe ligger nerbäddad i soffan under filten, det är bra att hon vilar upp sig för i morgon börjar julen med matlagning och uppesittarkväll, stugan blir full av värme, glädje och mys- ja en del barnskrik lär det bli såklart för Folke kommer och han måste ju varva sitt underbara leende med lite gråt ibland🤪

Hoppas ni inte stressar runt för mycket- det blir jul ändå, ingen blir lyckligare av ett överfyllt julbord och inte heller mängder av paket även jag har insett detta och det känns oerhört avkopplande och skönt.

Det är nog så att jag inte bloggar på ett par dagar så jag passar härmed på att önska er alla kära läsare en riktigt GOD JUL- massor av kärlek- ge det, för i slutändan är det ju det som räknas, eller hur😘

Kram