14. dec, 2019

Fullsatt kyrka

Så tacksamt det känns att sjunga i fullsatt kyrka. Det var flera konserter under dagen och kvällen runtom i staden, trots det fick vi nästintill full pott😋

Anja kom hit i går kväll, jag lagade en god vegansk kryddstark middag till oss, ett glass vin, tryffel med havssalt och därefter såg vi ett par spännande filmer i typ skräck genre. Vi kom i säng runt midnatt.

I morse efter frukost och hundpromenad åkte vi in Skövde in till Heidi. 

Jag lämnade SIgne där och vi åkte sedan vidare till Solbacken och firade mor som blev 83 på Lucia.😘

Eddie och Edvin var redan på plats, de hjälpte morfar med att tvätta hans bil, Magnus kom en sväng och fikade med oss.

När vi fikat klart och hjälpt till med veckostädet så åkte vi tillbaka in till stan. En kopp kaffe hos Heidi innan jag fick skjuts av Eddie ner till Kyrkan.

Vi övade en timma, det kändes bra, därefter byte vi om- en frukost och avkoppling innan det var dags att ställa upp oss.

Alltid lite nervöst eller man känner ett visst påslag, normalt kan jag tro😙

Så bra allt blev till slut- lite här och var behöves slipas till en smula men nu har vi ett helt år på att göra det😉 övning ger färdighet..

Folkes första kyrkobesök gick oerhört bra, kanske en blivande gospeltenor.

Mikaela och Edvin kom och lyssnade, det blev jag glad över.

Nöjda med vår insats skiljdes vi åt- julavslutning nu på onsdag med gröt och stim..eller rim haha.

Heidi packade om och så begav vi oss ut i regn och rusk till Lövåsen. Jag tände i spisen och värmde mat sedan igår. Kokade vitlökspasta, gjorde en ädelostsås och sedan rörde jag ihop allt sammans och ja, det blev riktigt gott🤩

Nu blir det lite soffhäng med Folke och co. Signe har pysslat med Folke nu och hon tar god hand om honom på ett TAXsamt vis.

God kväll allihopa, keltisk julmusik, njuta av lugnet/kram