12. dec, 2019

Utflykt

Signe hann inte mer än komma hem hit förrän hon rev ut nästan hela korgen med leksaker och gick lös på en pipleksak och slutligen var det nästan bara molekyler kvar🤭- ett riktigt stollaryck, hon rusade fram och tillbaka lekfullt, ja hon var väl uttråkad efter dagen. 

Heidi och jag har varit på utflykt och hon och Wera har varit hemma halva dagen med viss tillsyn och Signe vill inte ut iallafall när det är grått och trist, men men, skönt att hon busar och leker-känns som hon är helt återställd efter sorgen efter Ada😘

Vaknade vid 7-tide av att Heidi satt på soffan och kontaterade att Folke sovit i mer än 9 timmar, jag förstå hennes känsla, men han sov så gott så inget att oroa sig över.

Efter frukost och hundpromenad åkte Heidi ett ärende, Folke sov och jag intog soffan. 

Magnus kom upp efter ett besök han avverkat på KSS, plockat ut en del metallskrot som varit besvärande för honom en längre tid stackarn, nu ska det "bara" läka samman så ska det bli bättre får vi hoppas.

När Heidi var tillbaka åkte vi till Lidköping och besökte H&M-home och Åhléns, det vi saknar här i Skövde. Åhléns lade ju ner men H&M-home öppnar i januari tror jag👍

Vi åt lunch på ett ställe Heidi varit på innan, Folke höll oss sysselsatta-vaken och glad.

När han somnat rusade vi över torget, nej då men då han oftast inte sover några längre stunder dagtid så var det ingen idé att snigla.

Vi fick uträttat det mesta som var tänkt och efter det åkte vi hemåt igen och då var det nästan redan mörkt igen.😮

Väl tillbaka i Skövde och Folke var nöjd med rumpan bar på en filt åkte jag och Signe hem till vårt mysiga på Lövåsen.

Nu har jag plockat upp alla smulor efter Signes massaker, ätit kvällsmat och donat med lite småplock här hemma och strax blir det lite TV innan sängen ska intas.

I morgon är det LUCIA- min älskade mor fyller år och mängder av små söta barn världen över kommer att tassa runt i vita skrudar med glitter i håret och sjunga -Nu tändas tusen juleljus, Staffan stalledräng mm- för min del blir det till att knäppa på TV:n för Folke lär väl inte lussa för mig förän nästa år..🤭

Hoppas ni alla haft en bra dag- njut av Luciamorgon, snart är det jul och det känns ju kul🤪

Godnatt/kram