Onsdag 11/12

11. dec, 2019

Äntligen är det snart dags för vår julkonsert och det är väl först då man får riktig julstämning. I går infann den sig litegrann, det var pyttelite snö och ett par minus-ljuvligt, men idag är ordningen återställd med slask och regn.

Att ta hand om sig själv är oftast jag inte så bra på men min hemmtid nu är just till för det. Jag sköter mig rätt så bra tycker jag och idag startade jag dagen med ett musikstycke med säckpipa. 

Signe och jag gick ner till Emelie efter frukosten och jag fick en välbehövlig massage😙 Signe hade svårt att komma till ro men till slut så..

Hemma igen och efter lite lunch och avslappning bakade jag syltkakor till kvällens körfika- så goda de blev🤩

Magnus kom förbi och tog en kopp kaffe.

Jag åkte in till Billingefärg i Skövde och beställde matta på metervara till min lilla hall/entré. Det fanns ju grått ochsvart MEN det vill jag inte ha så beige fick man beställa och den var dessutom dubbelt så dyr🤨

Till Elins Esplanad och Telenor som erbjöd mig bra telefoni till mitt företag för några månader sedan men det har visat sig att det blev mycket dyrare så jag fick bedriva mer än en timma där och efter många om och men kunde jag avsluta och baka ihop det med redan befintligt abonnemang som blev mycket mer prisvärt- ja, jag säger då det.

Till Heidi och Folke, åt lite kvällsmat och därefter åkte jag till Hentorp och övade inför julkonserten nu på lördag.

Nu ligger Folke på min arm, han har ätit och somnat för natten.

Heidi och jag ska ta lite vit Bailys och mysa lite innan läggdags.

Godnatt kära vänner-sov så gott/kram