Måndag 9/12

9. dec, 2019

Måndag är strax avklarad och steg för steg tar vi oss närmare jul och nyår, ser stort fram till att detta år ska ta slut faktiskt.

Visst har det funnits några guldkorn, det gör det alla år men mycket avklarat, avslutat och det har verkligen varit nödvändigt. Nu gäller det "nya tag" och att bygga upp det som förfallit- starten för det har börjat, så skönt så😋 Vägen framåt ser inte ut som en hinderbana utan mer som en snitslad stig med olika uppgifter- steg för steg, en sak i taget så blir det toppen!

Idag har jag varit på Solbacken och hjälpt mor och far med det vanliga och efter det stannade jag en stund hos Heidi innan jag begav mig till Lövåsen, det hällregnade på hemvägen och nu är det snöblandat, det skulle slå om ett dygn och bli några minus tillfälligt.

Ska se ett avsnitt av Outlander eller två innan det är dags att inta sängen. Signe har redan krypit in under täckena😉

Morgnstund har guld i mund- fridfulla stunder innan alla vaknat. Tända ljus och musik med säckpipa- Royal Scots Dragoon guards- underbar musik, stämningsfullt.

Så många som kanske borde se sig om en extra gång- i alla avseenden, se över sina beslut i både tankar, ord och handlingar.

Godväll mina vänner😙