Lördag 30/11

30. nov, 2019

19 år idag, tänk vad åren går och idag är det första av hennes födelsedagar som jag inte träffat henne, det blev ingen tid kvar.😥 I morgon ska vi hälsa på henne i deras lägenhet.

Jag har städat det stora huset på Djursätra idag och Magnus har kört de sista sakerna till ett magasin. Vi ska väl ha loppis eller liknande snart för det finns mängder av fina saker som faktiskt haft en plats i vårt hem men nu får det bli någon annans favorit🤩

GÄSP, riktigt trött, eller rättare sagt uttömd..

I morse vaknade jag och lät Heidi ligga kvar en stund. Matade lille Folke, den lille prinskorven- nyvaken,varm, fjunig och väldoftande..myyyyys💋

Vi åt frukost och Heidi var ute me de små liven i det krispiga glittrande landskapet-fridfullt

Flisan var på jobbet när jag ringde hon lät pigg och glad och inte alls utschasad som man lätt blir efter en flytt, men hon är ju bara 19 så..

En strålande vacker morgon, sjön glittrade vackert i den stigsakerande förmiddagssolen, jag gladde mig åt ögonblicket när jag gick ner till Emelie för en stunds massage.

Mer än välbehövligt den stunden på bänken och ja, måste dit igen snart😋

Jag bytte om när jag var tillbaka och Heidi berättade lite planer för dagen. Jag åkte den vackra vägen genom några små omåden innan Korsberga som jag inte vet namnen på ännu, men fint är det här.

Väl framme på Djursätra var Magnus i gång med att köra saker.

Vi planerade kort hur vi skulle lägga upp dagen. Vi är ju bra på olika saker och så fortsatte dagen. Underbart att solen lyste in, fullt ljus utifrån, helt perfekt alltså och gav oss ett värdigt avslut på vår tid på gården.

Vid 17 tiden var det mörkt och -10 ute, stjärnorna gnistrade på himlen och bilen var svinkall.

Jag körde sakta hemåt.

Väl hemma tog jag in de kalla advenstljusstakarna, bytte ljus i dem, Heidi hade börjat pyssla med maten och i kväll blev det pizza.

Folke hade verkligen sovit större delen av dagen, han älskar sin nya vagn och han älskar livet här ute hos mormor😙

Folke fick mat, somnade igen och vi åt, bästa pizzan är hemifrån, helt klart.

Ringde Flisan, hon lät glad, de grejade i lägenheten, ska bli mysigt att hälsa på dem i morgon. 

Jag ska in till Skövde i morgon, vi har två uppträden, perfekt adventväder ska det bli också🤩

Inte läggdags ännu även om jag är så pass trött så det skulle funka men, ska se en film med Heidi innan.

Nu lyser det fint i fönstren, lågorna flammar i spisen, Folke sover, Heidi pratar med Carl, Signe och Wera ligger utslagna i soffan och Signe självklart nerbäddad under filten..

Önskar er all en fortsatt fin kväll och en stämmningsfull första Advent!

Kram😋