Torsdag 28/11

28. nov, 2019

Folke, älskade lilla griseknytt- idag blir han två månader och tiden verkligen rinner iväg. Han är hur söt som helst och bara mer och mer lik... MIG🤪 önsketänkande ja ja..

I morse vaknade jag och Heidi nästan samtidigt, Folke vaknade strax före halv 8 och hade då sovit i 8 timmar. Inte undra på at man blir lite paff.

Han fick mat, vi åt frukost och efter att alla morgonbestyr var klara gjorde Heidi sig ordning och åkte ut på ärenderunda på egen hand, lite egentid.s

När hon var tillbaka var hon eld och lågor och berättade att hon varit på Babyproffsen och sett/hittat en barnvagn/kombi som hon blev förälskad i. Hon visade bilder och vi beslöt att åka dit innan vi åkte till aka till min stuga.

Allt rullade på. Vi packade in allt som skulle med i bilen, hundarna var lite småsura över allt regnande och Folke somnade så vi kunde Babyproffsen.

En superfin vagn, vi ställde undan de tills i morgon. Heidi hämtar den när hon ska in tll BVC i morgon.

Hem lkuva hem. Tänk att man kan längta hem så mycket efter en så kort bortavistelse😙

En ny fin armatur var uppsatt under diskbänken och japp, där ser jag ALLT hädanefter🤪

En hejdundrande middag tillagades maxad med vin och vitlök, det satt fint med ett glas rött till.

Camilla ringde, vi pratade bort en stund, saknar henne😮

Folke somnade efter en stunds kinkande, jag tände i spisen och nu sitter vi i soffan och har lite egentid med data/blogg och FB och allt annat ni vet. Folke gnusslar lite i sin säng i köket, vi ska se en film när han somnat för kvällen. 

Anja ska komma hit i kväll och sova över, hon har något föredrag i trakten häromkring.

Hoppas ni alla haft en fin torsdag, en skön kväll.

Godkväll😘