Söndag 24/11

24. nov, 2019

Hundarna snarkar i soffan. Signe ligger nerbäddad under en filt och Wera brevid mig. 

Heidi läser, Folke sover, Irländs musik lite soft och lugnet råder i torpstugan.😋

Det har varit några dagar fulla av ris och ros men det är ju så livet ser ut och jag har ju några projekt som suger men som måste tas omhand.

I går var jag på Djursätra och röjde med mina söner, min ene svärson och vänner. I morgon ska jag dit igen efter Solbacken. Nu till helgen som kommer flyttar Flisan och Natte och givetvis ska jag vara behjälplig även där och SEDAN ska jag bara ta hand om mig själv ett tag. 🤩

Ska inte jobba på några veckor, det har varit en tuff höst på alla plan, mer än vad jag orkade med så nu blir det lite "rehab" på hemmaplan.

I morse vaknade jag och Camilla samtidigt, hon sov över då vi hade samkväm i går, mycket trevligt och flams, musik, vin, chips och vitlöksdip. Ja vi åt mat innan allt detta såklart, jag tillagade en grösakssoppa för att banta lite innan allt annat🤪

Folke hade vaknat ett tillfälle under natten och ätit men det hade vi inte hört.

Han sover nästan hela nätter nu, äter han vid 23 så vaknar han vanligtvis vid 7 tiden och det kan ju inte bli mer perfekt, MEN det kan ju ändras sanbbt.

Frukost till de små och jag gick ut med dem en runda.

Vi löste frukosten och Camilla åkte hemåt. Hon ringde en kort stund efterråt då en älg sprungit upp över vägen och bilen hade fått en törn, älgen sprang till skogs och Camilla klarade sig bra. Tänk så snabbt det går, skönt att det inte blev något ytterligare😘

Jag och Heidi planerade dagen, hon åkte in till stan och hämtade sin svärmor.

Flisan och Natte kom och när Heidi och Ann-Charlotte anlände fikade vi.

Mysigt att träffa alla.

Vi tog den långa rundan som går en bit längs sjön och alla hus som ligger där nere på sjösidan, så mysigt och fint område, det blir ett helt annat liv här under vår/sommartid såklart.

Bister och kyligt, när vi kom in lagade jag middag. Eddie kom, han åt med oss, vi gosade och underhöll Folke och dagen blev åter mörk. Vi tände i spisen, Magnus kom en sväng och han tog med sig Ann-Charlotte till stationen.

Jag fixade klart lite småfix i sovrummet och i min garderob, vi värmde soppa.

Nu är det som sagt lite chill i soffan med de pälsbeklädda. Kanske blir det en film i kväll, eller också bara vara..

Hoppas ni alla haft en bra helg, nästa helg är det advent, då ska vi sjunga och det ser jag fram till. Adventspyntet ska fram och man kan se fram emot juletiden.😋

Så året går mot sitt slut och denna nyår ska jag INTE säga som jag brukar, ska inte hoppas på något mer än att få fortsätta vara frisk, alla andra önskemål faller på plats om det är menat.

Godkväll mina vänner i cyberworld😙