Måndag 4/11

4. nov, 2019

I dag har det varit en riktigt bra dag på många plan. Jag har fått massor uträttat och saker som känns oerhört skönt att liksom vara klar med!

Jag har varit förbannad och gjort vissa saker i näst intill ilska och banne mig att det gick uundan då kan jag säga.

I går när jag lagt mig hade jag svårt att somna, massor av tankar rullade runt i skallen och inte är det att undra på inte🤪 masssor med positiva saker men tillsammans blir det lite mycket såklart på en gång.

Vaknade till runt 6 men somnade om en timma till som tur var.

Kallt som tusan inne, hyresvärlden bytte alla termostaterna på elementen i somras för att det skulle fungra bättre denna vinter men ack nej😮, men flyttar ju snart så...

Frukost, dusch, promenad och så iväg till jobbet.

Jag röjde runt med kartoner och städning så det bara rök om det och 10:10 var jag klar med allt och emottog dagens första kund.

Skrev om vårt schema så det kan komma att bli lite mer bekvämt för mig och Therese😙

Solveig var inne och hälsade på, pigg och allert som vanligt, kul att träffa henne.

Heidi och Folke kom på besök, vi åt lunch tillsammans och Folke sov i vagnen utanför.

Therese och jag pratade ihop oss lite inför ett samtal vi ska ha i morgon med våra överordande, hoppas de sitter ner då..

Jag slutade 15 och mötte upp Camilla och vi gick ner till bobutiken/Skövdebostäder och i ett nafs var tapeter och golv klart till hennes nya lya..borde jobba med inredning känner jag😋

Camilla och jag har gjort ett superdeal som slår det mesta, vi har sån tur faktiskt att allt bara blir som smööööööör😎

Efter det for vi ner till Stallsiken- Arken ZOO, Ljusexperten och Colorama så även jag fick utlopp för mitt behov av nya tapeter mm innan vi åkte ut till Magnus på Djursätra.

Vi fikade och jag fick en överblick på vad jag har kvar där som jag vill behålla, därefter blev det en sväng till Magnus torp och kika, inte kan man tro att den mannen varit/är sjuksriven för annat än nageltrång🤪

Jag skjutsade hem Camilla och åkte hem. Bytte om, värmde mat och pratade med ungdomarna om allt som händer under veckan.

Min lille prins-Folke kommer strax till mig och jag ska ha honom i natt😘 MYS

Jag känner mig trött efter den här dagen men nöjd.

BTW-lite sjöutsikt höst/vintertid och det känns lite lyxigt- blir nog bra det här!

Näpp nu rundar jag av här och inväntar guldklimpen.

Kram och godnatt!