2. nov, 2019

En dag i mörker!

I kväll blir det faktiskt pizza, får passa på nu så läge man har det "runt" hörnet..

En dag i mörker ja, det kan man lugnt säga att det varit för faktum är att det aldrig blev riktigt ljust och strax innan 13 idag blev det skymninsljus- Allahelgon kanske ska vara sådan, så alla ljus som tänds runtomkring blir extra effektfulla😋 ADA, älskade vän har ett ljus på sin plats idag!

I morse vakande jag strax efter 7, kikade lite i telefonen och tog mig ut i duschen runt halv 8.

Frukost till Signe och jag kokade två ägg som blev allt för hårda, bläch🤨

När jag var klar packade jag in återvinning mm och åkte hem till familjen Granfors och Folke väntade på mig. Jag matade honom med det som var kvar i flaskan och gosade lite under tiden jag tog en kopp kaffe.

Han blev lite sur efter ett tag i sin babysitter så han testade av sina röstresurser väl och sedan somnade han gott i min famn😋

Jag åkte ner till jobbet och Signe kikade inte ens efter mig när jag gick, hon älskar nämligen Folke och har honom högt beskyddad och när han skriker kommer hon springandes och buffar på honom och nosar runt under tiden som jag förklarar att allt faktiskt ÄR ok, väldigt rart beteende.

Folktomt och ack så trist- dessa dagar borde alla butiker vara stängda och folk lediga. Att jobba utan att arbeta- inget för mig.

När butiekn var stängde åkte jag till macken och köpte glykol mm, fyllde på allt som går att fylla på och sedan åkte jag till ett mörkt Solbacken och tände ett ljus till Ada😘

Veckostäd och lite småprat innan jag åkte hemåt.

Väl hemma bytte jag om, satte på en maskin tvätt och strax ska jag ringa Camilla och se när hon vill ha pizzaleverans😎

Ha nu en skön och avkopplande kväll/kram mina vänner!