1. nov, 2019

Text

28347+1867+74618...äntligen är inveteringen sammaställd och skickad😲

I går var en hel-etes dag. Vi räknade och räknade och räknade..vi höll på till ca 22 därefter blev det ett par avsnitt av Blacklist innan sängen kändes som det enda alternativet.

Idag var det en lugnare dag generellet, jag har gosat med Folke-min stora lilla kärlek och arbetat efter det, nu är det kvällslugnet som råder.

I morse vaknade jag lite för tidigt, kl 6. Vill inte vakna så tidigt, men det brukar bli så när jag har lite att "bita" i.

När jag räknat alla bilar som for fram inom loppet av två minuter vände jag mig om och myste en stund med varma Signe. Jag berättade för henne om nya tider som ligger inom snar framtid och för hennes del kommer detta bli perfekt😉 Jag kände ett stort hugg i hjärtat, jag såg Ada kommande lufsande, ville vara med..fy-jag saknar henne hur mycket som helst- älskade Adabadabing som verkligen fattade allting😘

Jag gick upp och fixade frukost till mig och Signe, jag gick ut en runda, vädret var skönt och behagligt-inget blåst, inget regn.

När vi var tilbaka inne gjorde jag mig klar och begav mig till Folke.

Han var vaken när jag kom, Heidi matade honom, jag tog över och Carl och Heidi åt frukost och jag fick gott kaffe upphällt.

Det är så ljuvligt att pussa hans mjuka lite småfeta kinder och nu kan man pussa liiiiite hårdare🤪 kärlek när den är som bäst..

Han var trött, jag lade honom och han somnade men efter 10 minuter vaknade han och jag bar på honom en stund, sjöng och vyssjade -riktigt förbannad hann han bli innan han återigen somnade i sin säng och då åkte jag till jobbet. De ska ju skrika lite då och då av alla orsaker..

Therese har varit ledig idag, handbollscup i Skövde och familjen är ju stort engagerad på lite olika vis😉

Jag räknade samman allt vi vi räknade igenom igår och strax före stängningsdags var jag klar..PHU!!

En sväng till COOP och lite inköp.

Jag bytte om , packade upp och gjorde en fantastisk smakrik köttfärssås på högrev, den blev så god så jag åt för mycket som vanligt🤪 att jag aldrig lär mig, men snart ska även detta förbättras en smula.

Nu är köket rent och snyggt, Caroline af Ugglas sjunger att kärleken gör ont..till viss del kan det vara så MEN inte den till Folke..

Strax ska jag runda av här och se på Mr Red..ny arbetsdag i morgon och visst kan man tycka att en röd dag av denna art skulle respekteras och inget skulle vara öppet men..

Efter jobbet ska jag till Solbacken och lösa veckostäd hos mor och far.

Nu loggar jag ut..hoppas ni alla haft en bra vecka och njuter av kvällen även om den är mörk, det finns ju fina väldoftande ljus att tända😋

Kram mina vänner.