27. okt, 2019

Mullsjön

Tänk vad man glömmer bort vissa saker som man kanske borde kommit ihåg..nu när det har blivit lite kyligt som i kväll så immar mina fönster igen. Termostaterna är bytta så denna hösten kan jag i allafall kan justera värmen själv😮 men ventilationen är i princip obefintlig. Kände verkligen av det nu när jag kom tillbaka in från min promenaden med Signe.

Alla fönster är immiga och fukten ligger i droppar längst ner på förnsterramarna. Min hyresvärd pratade om att fönstren skulle bytas ut nu i somras, men det blev inte av MEN det är mer än välbehövligt😲

Söndag-i dag har jag varit ledig och jag och Camilla tog en liten tur till Hjo/Hem och Hobby. Vi fikade på Känsla och köpte ljus. Det fanns massor av fina saker som jag skulle vilja haft men jag har verkligen tillräckligt med allt.

Vi tog vägen via Mullsjön, den låg grå och såg allt utom inbjudnade ut, men allt är ju grått så här års.

Kom ni i håg att ställa om klockan? Det gjorde jag det här året. 

När jag kom hem från Hjo blev det en sväng till COOP, charken var stäng tyvärr så jag fick handla annat till dagens middag.

Familjen Gramfors kom i perfekt tid och Folke sov. Tycker allt att han blir och mer lik mig🤪

Vi åt, Folke vaknade och jag matade den lille, hans somnade om igen i min famn och jag lade honom i min säng.

När familjen åkt hem röjde jag upp i köket och Camilla kom och vi ventilerade lite av varje som kändes välbehövligt. Gott kaffe och en bit choklad, tänk vad sådant gör susen😘

Vi gick ut en promenad med Signe, Camilla åkte hem och jag kom in och det kändes som jag klev in i ett växthus. Imma på alla fönster och..

Nu är dagens blogg klar, jag ska strax se några avsnitt av Blacklist.

Hoppas ni har haft en fin helg, det har jag. 

Ny vecka och vi har inventering på g..urk. det måste göras, jag vet men det är så trist bara.

God kväll kära vänner, allt gott!