Tisdag 22/10-torsdag 24/10

24. okt, 2019

I bland räcker tiden inte till helt enkelt, det har varit några intensiva dagar och här kommer en liten sammanställning av dem.

Tisdagen 22/10 var en helt fanatstisk dag på jobbet, kändes som hava Skövde var hos oss, inte mig emot men jag har ju besvär i min lilla tå och det frestar på.

En fanatstisk dagskassa och dessutom hade vi ju 🙂stora modevisning nere på restaurang sällskapet tillsammans med Direktoptik och det förlöpte mycket väl😎

Alla medverkande var nöjda efteråt och så även alla 70 gästerna. De kom in dagen därpå och tackade för allt -SÅDANT känns fantastiskt, då är det värt allt arbete man lägger ner.

I går var det en lite lugnare dag på förmiddagen med heleheten blev suveränt bra.

Jag slutade 16 och åkte och hämtade upp smörgåstårtot mm till kvällens höstmöte i vår kör.

Efter det åkte jag till...gissa vem? Folke såklart, vi fick ett par timmars mata-byta-gosa-natta innan jag hämtade upp Therese och åkte till kyrkan😙

Sång och möte med planering infår kommande körår.

Kvällen tillbringade jag tillsammans med Red i Blacklist och fötterna i högläge, så spännande att det blev 3 avsnitt och jag kom väl sent i säng.

I morse hade jag ställt klockan och det var fortfarande mörkt när jag gick upp duschade. Jag har ju sovmorgon alla mornar så halv 8 kändes väl tidigt eftersom det inte ljusnat.

Efterfix och frukost därefter en sväng med Signe i ett nästintill ljuvligt väder, nget regn, ingen blåst- underbart att pulsa omkring i löv, det älskar jag😘

Jag packade bilen med det jag skulle ha med mig och åkte ner till Arenan och bar in mina pinaler till min plats.

Det var en mycket bra placering, brevid mig stod ett par jag känner till och de höll med kaffe och gott fika, kunde jag fått en bättre placering?🤭

Mycket att informera om till massor av människor så fram på dagen var jag nästan lite hes, men det är ju just det är det viktiga, informationen. Tänk om jag hade haft detta hologram jag dagdrömmer om..

Magnus kikade in och hade med sig en burk Zinobiotik som jag ville ha med, toppen😉

15:30 packade jag ihop och åkte till Folke. Mycket nöjd med dagen och min tå hade fått vila flera timmardessutom. Jaag har nått ut till många och knytit flera fina kontakter.

Folke, min älskade lilla prinskorv- så oerhört mjuk och söt och...jaaaaa, allt mormors"tugg"🤪

Carl var på väg hem och Heidi hämtade upp honom och de åkte och handlade mm, under tiden hade jag hann om juvelen.

Han somnade nöjd i min famn efter allt som en liten knort ska göra, jag lämnade den lilla familjen och åkte hem till mig.

Packade ur bilen, bytte om, åt lite och så satte jag mig här och lättade på bloggtrycket.

I  morgon normal arbetsdag och inget annat inplanerat, känns lite knepigt men skönt. Nästa vecka startar inventeringsveckan- urk!

Hopppas ni alla haft ett par fina dagar, pulsat i löv kanske samt annat kul som hör hösten till.

Nu blir det lite Tv innan jag tillryggalägger kroppen i min underbara säng.

Kram och god afton😋