Söndag 19/10

20. okt, 2019

Allting är ju så pyttelitet, mjukt, man vill bara snosa, bita, krama..😙

Han har dessutom världens mest ljuvliga små fötter och det känns konstigt att i nuläget tänka på att dessa små kan komma att bli 43:or som luktar fotsvett🤪, näää, inte Folkes inte.

Camilla har åkte hem och jag och Signe har lite chilltid. Folke har somnat och vi väntar modern kring 20.30 då hon kommer tillbaka från huvudstaden.

Detta dygn som mormor har varit så perfekt som det bara kan vara. Han har varit exemplarisk och sovit gott på mage utan strumpor. Jag har varit lite busig och det har gått hem😋

Camilla och jag tänkte ha en lång myskväll men vi var båda två så trötta så vi kom i säng när Folke ätit vid 21.

Vi somnade efter en stunds fnissande.

Detta med den nedärvda instinkten gjorde att jag vaknade långt innan Folke. Jag låg och lurade till och från så när han vaknade och började gny vid 02 var jag snabbt uppe.

Camilla bytte blöja och han somnade nästan direkt efter det så 02:45 sov vi nog alla igen.

Så var det dags igen 05:30 men då bytte ingen blöja och han somnade innan flaskan var tom.

8.15 var det frukost för honom och han var pigg och vaken medan jag pysslade med frukosten till oss när Camilla var ute med Signe.

Denna dagen har känts ofattbart bra, dessutom 15 grader ute och sol så efter runda 2 gick vi ut en sväng och jag köpte middagsmat på Norrhallen.

Min tå har varit mycket bättre detta dygn jag inte gått så mycket, efter vår promenad idag svullnade den rejält igen men men, den är lite bättre😲

Stekt torsk med krämig purjulökcitronsås med räkor-MUMS!

Nu är eftermiddagen lugn och allt känns så bra det kan, visst är jag lite trött men jag får ju sova i natt.

I kväll när jag kommer hem blir det Blacklist och nagelfix.

En ny vecka startar i morgon.

I morgon arbete, veckostäd hos mor och far och så ska jag vara hos Heidi och Folke och mysa, kanske har hon varit på LUSH och köpt någon härlig badboll till Folkes MORMOR som älskar och bada😋

Tisdag börjar jag 12 och det är dagen D för vår stora modevisning, onsdag arbete och höstmöte på kvällen i kören, torsdagen består av medverkan på Arena-Skövde och hälsomässa, en fullspäckad vecka.

Jag älskar fullt upp det vet ni nog vid det här laget- när oktober är över lugnar det ner sig på de flesta plan och november kommer bestå av att tömma/rensa i huset på Djursätra, därefter kommer december med allt vad det innebär, så nyår och...😘

Har ni en skön helg?

Nu ska jag lägga mig i soffa och vila tills Folke vill ha min uppmärksamhet igen.

Kram på er alla fina människor där ute😙