17. okt, 2019

AW/planering

En mycket och rolig kväll med många glada skratt på Direktoptik. 

Vi blev bjudna på gott plock och bubbel, vi har planerat inför vår modevisning på tisdag, provat ut bågar som ska visas, ventilerat barnbarn och allt mellan himmel och jord😋

I morse vakande jag strax innan halv 7 och då var det fortfarande mörkt. Jag börjar ju aldrig innan 10 så jag har ju sovmorgon alla dagar.

Det blev ingen frukost eftersom det skulle vara ett frukostmöte jag skulle iväg på så jag gjorde mig i ordning och det kändes konstigt att sitta och fixa makeup i lampljus.

Signe undrade vad i hela fridens namn jag gjorde uppe så tidigt, men hon var ändå pigg att äta och att gå ut var inga bekymmer även fast det fortfarande var nästan mörkt.

Jag var nere vid butiken strax före 8, Camilla och Therese var på plats på Helénsgården.

Vi bänkade oss när vi försett oss kaffe och smörgås. 

Lite information om kommade projekt av året som var kvar och vad de har för planer inför 2020.

När mötet var klart åkte jag hem till Folke och matade, bytte, stack honom i foten-han kinkade bara lite när jag skulle hålla lilla foten ett ögonblick,sedan gosade vi och sedan nattade jag honom. Det ska bli MYCKET intressant att se vart haan ligger i balansen🤩

Heidi åkte till A-möbler och kikade på ett skåp till köket, när hon kom tillbaka hem åkte jag till jobbet. Folke sov som en liten nöjd prins när jag gick.

Det blev en trevlig och mycket rolig dag på jobbet. 

Camilla kom upp och lunchade med oss.

Mycket kunder och det kom varor som vi betällt och flera kunder som jag hjälp med en helhet från topp till tå och DET är extra kul😋.

Nöjd när jag låste och räknade kassan. 

Therese kom strax innan jag låste.

Har haft ondare i min lilltå idag, grrr-inte alls kul, hoppas den hinner bli lite bättre nu när jag är ledig under helgen. Visst blir det ju inte att jag sitter still enbart men jag behöver ju inte vara på benen 8 timmar på raken..

Vi gick ner till Direktopik, Maria väntade utanför. Vi fick en fick en trevlig kväll där vi smidde planer inför tisdagen😎

Vi bröt upp strax före 21. Patrik kom och hämtade oss och skjutsade hem oss, så tacksamt.

Jag gosade med glada Signe, bytte om, kikade på posten och pratade lite med ungdomarna innan jag satte mig här och började skriva.

Nu är dagens kapitel klart och Red väntar..den ende mannen som underhåller mig kvällstid nuförtiden🤪 ja också Folke då förstås mellan varven😙

Hoppas ni haft en bra dag, kram och på återhörande.