16. okt, 2019

Visst är jag värd detta

Tittade på bilder idag på det hotell som vi ska på på kanarieöarna ( Lopesan Baobab resort) och jag är ju inte van att vara bortskämd med lyxresor direkt så detta kanske blir mitt livs häftigaste resa och visst är jag värd detta😋

Nyligen hemkommen från Hentorp och min kör. 

Vi har övat på lite sånger inför advent och många av dem är rysande vackra och när vi fått till snitsen på dem så kommer inte ett öga vara torrt.

I morse var det inte riktigt lika mulet och grått som i går och det kändes rätt så skönt.

Jag startde dagen med en dusch och Signe låg kvar under täcket och myste.

Läste på FB idag en artikel om att det är rena hälsoboosten att sova med sin hund och jag kan bara hålla med😙

Frukost och idag blev ägget perfekt, det behövde jag.

Jag gick en kortare promenad med Signe idag, hon var lite bångstyrig och ville hem till sängvärmen.

Åkte hem till Folke och Heidi.

Han vaknade till nästan direkt när jag kom och jag tog upp honom, nosade och bar runt på honom en stund innan han fick en flaska tillägg och efter det somnade han på mitt bröst den lille prinsen.. SÅ MYSIGT!

Jag lade ner honom i han spjälsäng och han somnade direkt igen. 

 

Heidi och jag fick en timma med lite allmän planering för kommande dagar i veckan samt lite annat kring livet. Tacksam att jag bor i närheten och kan vara det stöd hon behöver och efterfrågar i nuläget😘

Jag var på jobbet strax innan 12 och då fanns det kaffe klart. Vi inväntade den kvinna som kom från GEMINI med smycken, handväskor mm och vi beställde lite fina saker inför höst/vinterns grå dagar.

Vi lunchade och jag blev ensam kvar och under eftermiddagen lade jag in en mängd varor som vi låg efter med då vår nya data inte synkat med etikettskrivaren, men nu så.

Jag gick till Kapp Ahl och köpte en liten sparkdräkt till Folke, en sådan som man kan öppna på ena benet så man inte behöver ta av allt- perfekt och praktiskt.

Rätt så folktomt denna tid på kvällen, skönt tyckte jag.

Jag hämtade upp Therese och vi åkte till kyrkan och pysslade med fikavagnen. Hon hade bakat goda havrekakor som var mmmgoda.😀

En rätt så bra övning, mycket stämrep och det kan ju såklart kännas lite det mellan varven men som sagt -ett måste.

Hem ljuva hem och Signe blev lycklig när jag kom hem och vi gick en sväng, det duggade så hon ville snabbt in igen.

Nu ska jag strax äta ett par kalla pannkakor som kidsen lagat idag, därefter blir det ett avsnitt aav Blacklist, lite tjatigt tycker ni kanske men tydligen massor av avsnitt kvar..

I morgon blir det tidig start då jag ska vara på ett möte kl 8:00 där frukost, perfekt.

Därefter blir det en sväng upp till lillprinsen innan jag ska träffa folk för ett stick innan lunch.

En sammanfattningsvis bra dag, skönt med sådana.

Hoppas ni haft en fin dag och en skön kväll.

Tänk, jag har ju 2 jobb och det ena som jag älskar mest har nu genererat en resa som känns helt ofattbart. Det andra jobbet jag har tycker jag mycket om också såklart men där får man inte så mycket cred för sina insater, för hade jag fått cred för allt jag gjort där det skulle jag fått en jordenruntresa😎

Godnatt!