12. okt, 2019

Hemma hos mig

Inte varit hemma så länge. Ätit middag hos Heidi och Carl tillsammans med Magnus och Carls föräldrar. Folke var vaken en stund och jag fick nöjet att byta, gosa och söva😋

Camilla och jag satt uppe fram till 12 slaget och lyssnade på ABBA och lite annat, en mycket trevlig kväll även om ungdomarna inte tyckte vi var så värst hänsynsfulla. De stördes ju såklart av musiken då vi hade lite högre volym än samtalston🤪 MEN tror nog att det jämnar ut sig med lite annat..

Vi vaknade i god tid i morse och åt frukost. Kom iväg vid 9, skjustade hem Camilla och tog svängen förbi Folke med en gryta veganfärssås. Folke var vaken även då och så mys och massor med pussar.

Ner till stan och öppnade butiken och ruljangsen idag har varit lika slö som staden. Inte alls så roligt, tiden går långsamt och man blir lite rastlös.

Klockan blev 15, jag låste butiken och Magnus hämtade mig och vi åkte hem till Folke.

Vi åt lunch och pratade om Carls tid borta som snart blir av, planerade lite inför en mormor/farmor weekend då vi tänkte skicka iväg Heidi på SPA😘

Gos med den lille innan det var dags att åka hemåt.

Väl hemma kavlade jag upp ärmarna, tog tag i disken sedan i går, gick en långpromenad med Signe, fixade lite av varje här hemma hos mig och i morgon blir det nagelvård, städning både här hemma och på Solbacken hos mor och och far.

Nu ska jag runda av här och göra yoga och se några avsnitt av Blacklist innan det är dags att ta kvällsrundan med Signe.

Önskar er alla en fortsatt fin lördagskväll😉