Onsdag 2/10

2. okt, 2019

Ett litet glas vin är upphällt och datorn är laddad för ännu en blogg och nytt avsnitt av Livet här och nu😋

Första kvällen på flera veckor som jag är hemma tidigt, känns lite märkligt faktiskt.

Jag hälsar årets sista kvartal välkommet och hustrusket har infunnit sig nu i kväll.

I går jobbade jag ensam hela daegn då Therese var ledig, vi fick en hel del varor och den nya datorn har inte kommit igång fullt ut utan det fattas lite saker som ska uppdateras mm.

Jag har planerat för annonser och modeller inför kommande modevisningar och som det ser ut nu ska vi ha lite planeringskväll i morgon efter jobbet.👍

Efter jobbet åkte jag upp till en förtvivlad nybliven mor, ja Carl var väl inte heller så lycklig då lille Folke bara hade mest skrikit större delen av dagen och även natten innan, han var riktigt hes stackarn.

Jag kände deras hopplöshet och frustration och hade mina misstankar om varför.

Carl fick köpa ersättning, jag matade honom och kollade så han sög bra mm och det var som jag trodde, han var hungrig.

Tänk om dessa nyblivna föräldrar fått mer information om allt detta som verkligen inte är självskrivet när man kommer hem helt slut från BB med allt vad det kan innebära. 

Jag blev så lycklig att det "bara" var det. Det bestämdes att Carl skulle ta en del av nattvaket och mata med flaska så Heidi skulle få sova och han var så söt när han matade Folke.

Det kändes som om allt skulle bli lite bättre, eller mycket bättre den kommande natten vilket det också blev på alla plan.😘

När jag kom hem kikade jag på två avsnitt av Blacklist innan jag riktigt trött kom i säng strax efter midnatt.

I morse lyste solen och det var rikitg skönt ute. Signe ville inte gå någon längre promenad så vi var tillbaka snabbt in och jag åt frukost och gjorde lite yoga.

Flisan vaknade tidigt och vi satt och pratade lite och tog en kopp kaffe tillsammans😋

Heidi och Carl var på ett återbesök med Folke och efter det åkte jag upp till dem för att lämna Signe under tiden jag jobbade. 

Heidi såg glad ut idag och hade fått sova mera och natten hade varit nästan helt skrikfri och allt var som "det ska"🤭

Jag for ner till jobbet och har haft en rätt så bra dag. Det började regna och eftermiddagen blev lite mer seglivad.

Låste 18 och åkte upp till Folke. Carl hade bakat en ljuvligt god mjuk kaka och Heidis vän var där och satt och väntade på att kronjuvelen skulle vakna men faktum var att han sovit mest hela dagen, han hade ju en hel del att ta igen så även jag fick åka hem utan att gosa idag.

Visst tryckte jag ner ansiktet och nosade på honom och pussade lite, ja man vill ju bita lite... men inte nu då han sov så tryggt.

Jag älskar verkligen detta lilla knytt och är så oerhört lycklig över att det vände och allt känns bra för den lilla familjen.😋

När jag var tillbaka hemma värmde jag spenatsoppan som var kvar, bytte om och nu är strax detta avnsitt klart och då blir det några avsnitt av Blacklist innan läggdags.

Har ni haft ett par bra dagar kanske? Det får jag allt hoppas😉

Härmed önskar jag er en fortsatt fin kväll/kram