30. sep, 2019

Starka känslor

I dag är jag trött av olika anledningar, vaknade 04 i morse och lyckades inte somna om rikitg utan låg och smålurade till halv 8 och då gick jag upp.🤔

I går bytte jag blöja på den lille prinsen och det kändes inte alls att det var 25 år sedan sist. Han är så mjuk och liten😘

Innan blöjbytet var jag på ett speciellt ärende på förmiddagen, efter det åkte jag tillbaka hem och fikade, gick ut med Signe och Wera. 

Möte på Scandic med Zinzino, ett bra möte med mycket klokheter och det är en härlig känsla man bär med sig från dessa möten😋

Efter Scandic åkte jag till Hentorp till familjen Schönborg för ett möte i oljans tecken. Vi åt Gulaschsoppa innan mötet. Det blev ett bra möte, så tacksamt.

Magnus och Flisan ville följa med till Folke när Wera skulle återlämnas och vi var alla nyfikna på hur Wera och Signe skulle reagera på Folke.

Wera var lite meer lågmäld och Signe var mer på och slickade Folke på huvudet och kröp ner i hans babynest, ville synas och ta plats. Allt gick bra och jag fick gosa med guldklimpen och byta blöja- underbart sammanfattningsvis😋

Vi var tillbaka hemma rätt så sent och jag var relativt pigg, TV-soffan kändes inbjudande så jag satte på Blacklist och såg 4 avsnitt innan jag kom i säng.

Vaknade 04 och då satte ekorrrhjulet i gång..

Frukost 8, Signe slukade maten och vi gick ut och det var skönt ute.

Alla morgonbestyren förlöpte och jag åkte till jobbet och drog fram dammsugaren.

Peter från kontoret som jobbar med data mm kom med ny data och det var ju inte helt enkelt och han var klar fram på eftermiddagen.

Massor med folk i butiken, så roligt med högt tryck😉

Therese kom och vi delade en sallad, Camilla kom, vi drack kaffe innan jag slutade för dagen.

Magnus hängde med till ett regnigt Solbacken, mor och far tyckte det var trevligt att träffa honom och se att han faktiskt är på bättringsvägen.

Vi stannade till på LIDL på hemvägen, jag blev avläppt på jobbet och tog bilen hem.

SÅ skönt att äntligen vara hemma, då kände jag hur trött jag var.

Signe fick mat, jag tog en promenad med henne innan jag lagade spenatsoppa, den blev aptitlig och Flisan åt två portioner.

Blogga kändes som ett måste och nu är detta avsnittet strax klart och jag ska inta soffan för ytterligare avsnitt av Balcklist.

Hoppas ni haft ett par fina dagar även om höstrusket innfunnit sig.

Önskar er en fortsatt fin kväll🤩