Lördag 14/9

14. sep, 2019

En "vän" från förr besökte mig i natt, obehagligt faktiskt då jag inte fick några klara besked innan. Tycker särskilt inte om överraskningar nattetid.🤔

Ett mycket kort besök som tur var- 13 år sedan sist och jag hoppas det dröjer minst 13 år till, bestämt mig för att göra allt för dessa oväntade besök ska helt utebli- hoppas-hoppas men, kanske inget att undra på och detta var kanske inte helt oväntat när jag tänker efter..

Min arbetsdag idag var inget att hurra för, stan vaknade inte till och flera evenemang runt om Skövde med omnejd gjorde stan urholkad men, det gjorde inget idag då jag själv känt mig likdan.

Camilla kom på besök, hon har varit ledig idag. Vi åt lunch. Magnus kom och överraskade med glass.

En trevlig stund, jag behövde den.

När jag stängt butiken vilket blev 20 minuter senare än vanligt idag åkte jag til solbacken och städade hos mor och far.

Allt var som vanligt där och det är ju alltid bra. Jag hade köpte Ljung, en som jag satte nere hos Ada och en på deras trapp.😘

På hemvägen handlade jag äpplen och purjolök.

Heidi och Carl kom med Wera, de skulle på 35-års kalas.

De små fick mat och efter det gick vi ut en längre runda och Wera har tappat konditionen i takt med Heidi, fullt förståeligt..

Så jag satte igång med blomkålssoppan, den blev fantastiskt god. 

Jag hällde upp ett glass rött och åt två portioner soppa.

Skulle just sätta mig med datorn när Magnus ringde och ville ha lite hjälp.

Han kom och vi löste det lilla dilemmat, han fick soppa och kaffe och problemet med Spotify avlöstes- tack och lov. All denna teknik som strular gör mig trött det med..

Flisan kom hem från jobbet, hon hade haft det bra.

Ut med de små i trädgården.

Nu ska jag invänta Heidi och Carl, därefter blir det allt sängen.

Som stormen river öppet hav är en låt jag gillar att lyssna på men inte att uppleva, min nattgäst kom med det budskapet..

En god natt till er mina kära läsare.

Kram🙂