Torsdag 5/9

5. sep, 2019

Möte i Hentorp, nya inplanerade träffar/möten, planering av höstens aktiviteter med Zinzino helt enkelt och det känns så bra med möjligheterna generellt. Att nå ut till fler med alla hälsofördelar som våra produkter genererar😋 lite lyxigt att kunna arbeta på detta vis med dem man vill arbeta med, som man själv valt. Har du valt dina arbetskamrater?

En innehållsrik dag på många vis.

Trött i morse när jag vaknade och jag och Signe var nog lika sega, vädret gör sitt.

Frukost och promenad om än för kort för mitt tycke men Signes pip-period är inte över än.

Efter dusch och fix var jag klar strax efter 9 och lämnade in en smutsig bil på tvätt.

Väl nere i stan blev det en kaffe hos Charlott på Record och 20 minuters bara-vara innan jobbet🤩

Det blev en lugn förmiddag och lite småseg men sedan sa det bara poff!

En rar vän kom med fika och det slutade med att hon gav mig ett handtag med en kund då det bara föll sig perfekt.

Therese kom, paket kom med skor och byxor. camilla kom och jag hämtade lunch på Mamma Mia. Vi åt och drack kaffe. Planerade in vart vi ska ha vår stora modevisning i höst och jag ringde Albert på Sällskapet för planering.

Efter några ärenden på stan och ett hälsomöte begav jag mig mig hemåt och då hade Flisan och Natte fixat tacos. Uppskattat👍

Jag plockade lite ur min garderob vad som ska med på helgens resa, gick ut med Signe en runda och därefter begav mig till Hentorp och familjen Schönborg, Richard var också på plats.

Kaffe och lite underhållning av Patrik som är som en standup komiker stand by🤪 underbart.

Hemma 21, tände ljus och kikade igenom lite foton. Hittade bilder på ungarna såklart samt ett foto på mig som känns som rätt så längesedan det togs. vet inte vem av ungarna som är mest lik mig, det är nog så att det finns lite småsaker hos dem alla som påminner om mig, alltifrån utseende, gester, beteende och spännande blir såklart det kommande lilla knyttet att längre fram hitta (leta) likheter😘

Nu mina vänner ska jag runda av och lägga kroppen i viloläge och skeda med....

SIGNE😉 natti natti!