2. sep, 2019

Ouppklarat

Tänk först och handla sedan är någonting som man alltid borde göra men inte alltid som man gör som man borde, känns det igen?

Just nu befinner jag mig i ett läge som jag inte vill vara i och önskar jag kunde ta ett ordentligt kliv åt något håll och allt var ordning och reda. Önskar också att jag gjort annorlunda från första början så det hade det varit lite enklare nu😲

Har varit trött och känt mig dränerad hela dagen. Hoppas det är bättre i morgon.

Lite höstkänsla faktiskt och den kom redan i går. Helgen var ju varm och somrig, tur för alla arrangörer då Skövde hade matfestval, lyckat för hela stan.😋

Jag började 12 idag så jag segade rejält, slöade vid frukosten, fixade naglarna, gick långpromenad med pip-fia efter det.

Väl på jobbet grejade jag med månadsrapport och Therese och jag kikade på lite saker vi behövde till butiken, mest för kunders räkning som var beställda.

Camilla på strax efter 13 och vi åt lunch tillsammans.

Några trista telefonsamtal och eftermiddagen segade på som en snigel som tappat fart😥

Äntligen blev klockan stängningdags och jag åkte hem och tog ett djupt andetag. 

Stekte spagetti med lök och kryddor, gav Signe mat och hon åt upp allt efter många om och men.

Gick ut med henne och hon blev sur på en svart labrador som var jättesöt men hon är en argbigga för tillfället🤨

Blocket, kan man slita ut den appen? Nä, i såfall hade jag redan gjort det. Kikar efter ett litet torp, en liten stuga- inte helt lätt men skam den som ger sig.

Soffan är min relax i nuläget, behöver ha lösningar på vissa saker. 

Fortsättning följer som alltid när dagarna rullar på. vet inte rikitg vart eller i vilket forum man kan spy rakt ut..

Någonting som ändå ä bra att det är en ny dag i morgon och då kan det dyka upp en snilleblixt eller två och eller en och annan liten stuga😉

Hoppas ni alla där ute har haft en betydligt bättre start på veckan än mig, det tror jag faktiskt även om ni skulle ligga nerbäddade i 40 graders feber..

Nu blir det till att sjunka än längre ner i soffan..

God kväll alla..