31. aug, 2019

Matfestival

30 år är det i år sedan första matfestivalen gick av stapeln och jag var med och jobbade då tillsammans med Kenny (pojkarnas pappa) och restaurang Valle!

4 år i rad stog jag i tält i ur och skur och ömsom solsken och portionerade upp mat till festglada människor😀 det var allt en evighet sedan och i år har festivalen haft jubilée.

I går efter jobbet var det genrep i kyrkan nere i stan och 19:00 höll vi konsert för en överfull kyrka. Så himla roligt när det är så mycket publik och idag har flera av århörarna varit inne i butiken och tackat för sången och sagt att vår kör är så fantastiskt duktig- och visst har de rätt🤩

Sådant värmer och man blir glad.

Efter kyrkan i går hade vi tänk att äta något i de tält som stog uppradade men vi orkade inte stå i de långa köerna då benen var tötta efter flera timmar stående i kyrkan så vi gick till Husaren i stället och åt och tog ett par öl.

Jag kom i säng innan midnatt.

Signe var lite mer pipig natten till idag. De svindyra droppar som jag fått utskrivet av veterinären som skulle få bukt med detta fick Signe att kräkas ner större delen av rumsmattan så de var bara att avsluta den kuren😠

Dagen på jobbet blev maxad i dag och jag hade kunnat ha öppet till nu säkert men jag ville också hem. 

Varmt som bara den och balkongen var inbjudande när jag kom hem.

Jag lade mig på en utav sofforna med Signe brevid mig och somnade ganska så omgånde.

Flisan var nere på mamma Mia och jobbade och Natte fick besök av en kompis och drog ner till stan. 

Latmasken kom över mig så jag beställde en pizza med massor med vitlök😘

Denna väremn som varit har gjort mig slö idag och det gör mig ingenting då jag inte har några gräsmattor att klippa eller några andra trista projekt som måste göras, just nu känns det SKÖNT, har tillräckligt att rodda i ändå🤔

Kvällen är lugn och jag och Signe är ensamma nu, man hör tydligt från centrum att det är musik och håll i gång, skönt att ha det på avstånd..

I morgon ska jag baka lite, städa hos mor och far, besöka Camilla och..

Ser fram till nästa helg då jag ska till Ronneby med bästa kören, sjunga är verkligen boostande för alla sinnen🤩

Jag antar att de flesta ut av er har haft det bra och har en skön kväll och liksom jag suger ut det som är av denna ljumma afton, kanske den sista utesittarkvällen för den här säsongen.

Önskar er en skön söndag vi välkomnar September.

Kram😋