27. aug, 2019

Livsavgörande

Fettsysror är oerhört viktiga för våra kroppar och vår exixtens, livsavgörande helt enkelt och vi vet att vi får i oss omega 6, oftast mer än vad vi behöver men också att det blir för lite av omega 3. 

Då jag sedan två år tillbaka jobbar med detta så vet jag vad det innebär och önskade att alla kunde få den informationen så de kunde förstå hur viktigt det är att ge kroppen balans mellan dessa fettsyror.

Innan jag började arbeta med detta visste jag att omega 3 var viktig men inte varför balansen var så avgörande på sikt, nu vet jag och förstå hur det hänger ihop. 

Jag vill ge min kropp den bästa förutsättningen till att på egen hand reda ut saker och ting, ha ett bra immunförsvar, helt enkelt bevara kroppen i så gott skick så länge som möjligt.

Visst äter jag pizza ibland, dricker öl och vin och äter choklad mm, jag är absolut ingen renlevnadsmännsika fullt ut men jag tänker på vad jag stoppar i mig större delen av veckan och tillför det kosten inte kan generera och kan påstå att jag mår bättre nu i hela kroppen och knoppen än för 20 år sedan, det känns bra och önska att alla kunde ha den förmånen🤩

Kom hem för en timma sedan från ett informativt och trevligt möte med mina vänner i Zinzino och känner mig nöjd med detta avslut på dagen.

Signe är skendräktig, hon bär omkring ett mjukt pipande hundben som hon helst inte vill släppa, hon bär med sig det ut till och med😮

Jag började 12 idag och det var skönt att ha förmiddagen lite soft. Jag låg och drog mig en längre stund när jag vaknat, sängen var oerhört skön🤪

Lite fix med tvätt, nagelvård, blommor som var i behov av vatten mm.

Tog bilen ner till jobbet idag då jag visste att jag skulle skjutsa hem lite flickor efter kvällens möte.

Varmt är bara förnamnet, inte mycket folk i stan, långtråkigt kan man säga.

Edvin kom ner och gick en promenad med pip-fia.

Jag låste butiken och gick på ett bokat möte i stan, ett trevligt sådant med fortsättning nästa vecka, därefter vidare till Scandic och Zinzino.

Magnus har opererats under dagen och det gick bra dock lite mer komplicerat än vad de antog innan. Ska besöka honom i morgon fm🙂

Nu är det strax läggdags och funderar starkt på att lägga mig ute på balkongen..

I morgon är jag ledig men ska viga dagen åt ett besök i göteborg på Zinzinos huvudkontor, det ser jag fram till.

Nu rundar jag av här och önskar er all en god tropisk natt/kram