Torsdag 22/8

22. aug, 2019

Snacka om framförhållning🤪

Denna underbara lilla kreation köpte jag på Kapp Ahl för 15 år sedan och har sparat den hängandes som rekvisita, men nu får den kanske komma till användning.

Den är supersöt i aprikos-rosa, klädda knappar, spets på både blus/klänning och mameluckerna.

Ösregn just nu och höstkänslan är på topp. Har nyss bytt ljus och det blev röda i kväll😉

Camilla och jag har varit ute på Klagstorp och kikat på en liten stuga som kan komma att bli till utyrning, med lite medflyt blir stugan min. Tanken med den är kanske ett mycket litet permanent boende- compakt living eller helg/sommarstuga, känslan får till viss del vara avgörande.

Morgonen gick i sin gilla lunk, Signe åt faktiskt upp sin mat och verkade nöjd om än sloksvansad.

När jag gjort mig klar gick vi ner till stan och jag köpte en kaffe på Record hos Charlott. jag satte mig på en soffa på gatan utanför jobbet, jag löste några samtal och Signe stretade och ville iväg in till butiken.

Ett större gäng högljudda svartklädda flickor kom i snabb takt nedför gatan och Signe blev väl rädd för hon hoppade ner för soffan och gjorde utfall och de skrek och gapade som om Signe vore en stor tiger..🤨

Jag öppnade butiken, tog emot paket, lade in varor, hjälpte kunder och tog emot Ove från ONETWO- den mest efterlängtade säljaren🤪

Therese kom ner och vi fick till ett bra inköp och även bokat in en datum då Ove ska komma till butiken och finnas tillhand för våra kunder och prata/visa kläder.

Vi åt lunch och vi plockade lite med skor som kommit i dag och därefter gick jag och Signe hem.

Mitt knä är mycket bättre och jag är SÅ tacksam över detta🤩

Ett samtal med Swedbank företag- dags att skaffa bankgiro.

Detta samtal tog lång tid och var oerhört detaljrikt och jag funderade över om de frågorna verkligen var relavanta 🤔 men men, tydligen behövde de veta vad en burk krydda kostade.

När jag var klar med banken åkte jag och hämtade upp Camilla och vi åkte ut till Klagstorp, jag är ju uppväxt där- en vacker herrgård.

Vi gick upp till stugan och kikade in därefter strosade vi runt på gården innan vi åkte tillbaka i till stan. 10 min tar det in till Stallsiken, helt ok avstång alltså.

När Camilla var avsläppt åkte jag hem och plockade lite med rent porslin, känns som en maskinen antingen är full och ska på eller av..

Nu är det samma läge som i går kväll, soffa med Signe och blogg.

Natte kom nyss hem från Munkeldal och Flisan grejar med håret inför skolan i morgon.

En dag närmare allt nu🤭

Härmed önskar jag er alla en god natt/kram