20. aug, 2019

Framtidsvision

Visst är det många, ja även jag som då och då drömmer om den där storvinsten då man blir ekonomiskt oberoende och slipper jobba, kan ta dagen som den kommer, kunna resa när man vill, rädda världes hemlösa hundar mm men visst finns deet massor av annat som genererar lycka och välmående än pengar. Pengar löser mycket men mängder av saker går inte att köpa för pengar och det är sann kärlek, underbara vänner bland annat😋

Nyligen hemkommen från just underbara vänner, det blev sent men vad gör väl det, börjar inte förrän 10 i morgon.

Mitt knä är inte bra- "vila" är det bästa och undvika trappor för där känns det bedrövligt, bor på våning 2 och har vårt butikslager i källaren🤔, det är säkert bättre i morgon.

Knät ÄR lite bättre och anpassar tillvaron bra förutom dessa trappor då som inte går att göra något åt.

Ägget blev riktig bra i morse och det var längesedan, det har varit hårkokt i veckor nu av någon anleding som jag inte kan begripa.

När morgonbestyren var avklarade åkte jag til Hentorp och hämtade Therese och vi åkte ner till butiken och körde i gång med projekt källare/outlet/lager mm och 5 timmar senare var mycket klart😀

Signe var med idag och det vet jag att hon var glad och TAX-sam för.

Lite småseg förmiddag, enda fördelen med det var att vi fick massor gjort.

Edvin kom och hälsade på, han åkte med mig hem när jag stängt butiken.

Natte har födelsedag så Flisan hade fixat lite för honom och han fick en Johnny Walker av mig👍

Jag mötte Rickard och så åkte vi till Hentorp på möte och som vanligt har man fyllt på behoven av skratt och andra tokerier när man varit där, kaffe och hembakta fröknäcke med gräddig ost satte guld på tillvaron.

Signe blev överlycklig när jag kom hem, vi gosade länge och efter det värmde jag lite mat och till det tog jag ett glas rött av en ny sort.

Nu sitter jag här med Signe tätt intill under sin filt.

Trött men nöjd efter en bra dag där massor blev gjort🤪

Hoppas ni alla mår fint och har en skön kväll- kram och god natt!