11. aug, 2019

Familjemys

Edvin, yngste sonen fyller 25 år nu på tisdag och då alla jobbar passade det fint att fira honom idag. 

På sin önskelista hade han kyckling cyrry och ett av hans bästa barndomsminnen - mina hallongrottor🤪

Jag kom i säng tidigt i går, ja i allafall var det tidigt för mig. Strax efter 22 var jag i säng och somnade innan 22.30. Detta resulterade i att jag vaknade vis 7, utvilad men då jag var ledig idag utnyttja läget och göra som Signe- ligga kvar😀

När jag tyckte det var dags gick jag upp och åt frukost och duschade. Turordningen är lite annorlunda nu när Ada inte finns här hos oss längre, Signe har inte bråttom att vare sig äta frukost ( inte ofta hon gör det alls nu för tiden) och inte heller gå ut så det blir att jag gör mig klar innan jag tar ut henne. I bland äter hon frukost när vi kommer in, men oftast inte.

När vi kom in kikade jag över vad som behövde handlas och så gick jag. Signe kikade upp från soffhörnan när jag gick och rusade fram och pep när jag stängde dörren. Jag hade ändå öppnat dörren in till ungdomarna men de sa att hon gnällt och pipit hela tiden när jag var borta😥

Känner en frutration som gnager och jag känner mig allt utom tillfreds med detta och faktum är att jag vet inte vad jag ska göra, vad kan jag göra? Visst, det planar väl ut med tiden men denna månad som gått är allt liksom oförändrat läge.

Gissa om någon blev utom sig av lycka när jag om hem. 💋Signe, pirumpum..

Jag hade köpt lite lyxig hundmat- hon kände doften från soffan och kom snabbt in i köket och slukade allt snabbt- vilken lycka, nu testar jag detta ett tag så får vi se.

Jag packade upp, dukade och bakade kakorna som jag lovat Edvin.

Heidi kom, hon hade Wera med sig och de gnosade lite med varandra och det lättade upp läget lite.

Jag lagade en vegatarisk gryta och en med kycklig, båda med currry/gurkmeja/ingefära mm.

Gossarna och deras far anlände i perfekt tid till att middagen var serverad och vi åt och några trevlga timmar förlöpte. Edvin fick äta så många kakor han ville- vilken glädje att vara vuxen för det fick han ju inte göra som barn🤪

När alla åkt hem gick jag ut en sväng med Signe och vi hann inte in inna regnet kom, ja det har ju öst ner flera tillfällen under dagen och som tur var detta en lätt skur.

BOOM- så trött jag blev efter en haldag i köket, jag orkade inte ta tag i allt från middagen utan landade i soffa hos Signe. Jag somnade som en liten baby med Signe tätt intill.

Vaknade 1,5 timma senare😙..

Röjde upp i köket och insåg att det var ju snart kväll, igen.

Rostade rågflingor med lite honong och kanel, åt lite när detta var klart och nu blev det lite bloggande som strax är klart.

Nu är väl mångas semestrar över för denna säsongen och jag antar att allt kör igång som vanligt igen. 

Skolorna runtom i landet startar väl kring den 20:e.

Jag börjar 12 i morgon, sovmorgon igen alltså och efter jobbet ska jag till trevliga systrar för deras andratest- spännande.😀

Då rundar jag av, önskar en fortsatt fin kväll och en bra start på veckan.

Kram