Lördag 10/8

10. aug, 2019

12:10 tittade jag omedvetet på min klocka- just då för en månad sedan försvann Ada in i den eviga sömnen och jag bröt ihop i förtvivlan och sorg på golvet i Skara djurklinik. Det värsta ögonblicket i hela mitt livEn månad i enorm sorg och saknaden är gränslös. Signe har det värst, hon är inte sig själv helt enkelt.

Jag var hos mor och far efter jobbet idag och det första jag gjorde gick jag ner till hennes grav och pratade med henne. Idag behövde jag inte byta blommor för de var lika fina som förra söndagen, fyllde enbart på lite vatten.

Kommer på mig själv ibland när jag är ute och går med Signe, jag vänder mig om ibland och förväntar mig nästan att hon ska vara där i snåren och nosa runt med lite bös i skägget och slutligen komma springandes då hon insett att hon ligger lite efter...jag ser hennen men kan inte klappa henne, men hon finns med ❤ Adabadabing-en sorgelös hund.

Hade gärna legat kvar i morse, det regnade och sängen kändes skön och Signe knödde och bredde ut sig😀

Jag kokade mitt ägg , insåg att Signe inte ville gå ut och hon ville heller inte äta frukost men sista biten på mitt ägg ville hon allt ha.

Jag skjustade Signe hem till Heidi och Carl, drack en kop kaffe och vi pratade baby och anhörigträffar. Jag ska upp till Stockholm under v 42 någon dag för ett möte där.

Carl åker ju på mission till Mali så det behövs stagas upp lite på hemmaplan utifall..

Det regnade ju en hel del under dagen så det blev inte den ruljangsen som jag hade önskat men men, jag hann packa upp och få ordning på 6 lådor med kläder som kom i fredags och DET kändes skönt🤩

Camilla kom in och kikade lite på kläder mm och vi åt räksallad till lunch. 

Maria kom in och blev intresserad av den klänning jag hade på mig och vilken tur hon hade, det fanns en till😀

Jag gjorde ett ärende på stan till den kommande 25-åringen och därefter var det plock och fix fram till stängningsdags.

När jag slutat hämtade jag Signe hos Heidi, vi gick en promenad innan jag åkte till Jysk och köpte en ny madrass till mors säng och därefter åkte jag till Solbacken för veckostäd.

Köttfärsås och spaghetti snodde jag ihop då det fanns på ungdomarnas önskelista- ok då😙

Efter det bytte jag om och tog mig ut på springrunda och idag gick det riktigt bra, Signe var med på noterna.

Så skönt att få det gjort, känns så bra och när jag kom in igen gjorde jag lite yoga- perfekt👍

Nu har jag snart skrivit klart dagens avsnitt och ska strax duscha, ska nog se till att komma rätt så tidigt i säng. I morgon ska vi fira Edvin som fyller 25 på tisdag. Han har beställt mina syltkakor, det var viktigt och till middag kyckling/curry med ris. Ska göra en vegans rätt med cyrry också😀

Hoppas ni haft en bra lördag och njuter av er kväll.

God kväll/kram😘