Fredag 9/8

9. aug, 2019

Just nu spelar jag Gyllene Tiders gamla godingar och tänkte delge er dagen som helhet.

Den har varit bra, mycket att göra på jobbet och faktum är att jobba ensam så länge som jag gjort nu är inte så roligt på något vis. Jag känner att det är massor att göra och jag vet inte riktigt hur jag ska sy ihop det..skulle behöva göra en vecka "backstage"🤔

Morgonen började inte som planerat. Efter frukost skulle jag duscha var tänkt och jag kom halvvägs.

Jag hade satt inpackning i håret och skulle nu tvaga kroppen och böjde mig ner för att ta upp en flaska som stod på golvet i ena hörnet av duschkabinen.

Där bakom på väggen satt en stor fet spindel och såpass stor hann jag förstå att den skulle bli "enorm" när/om den vecklade ut sig. 

Då blev jag stel och paralyserad tog jag mig tyst och försiktigt ut genom duschen och funderade i några sekunder hur jag skulle lösa detta.

Jag insåg att jag inte skulle våga gå tillbaka in i duschen för att få den feta rackaren springades över mina tår skulle jag inte fixa..

Jag tog en handuk och blötte den och torkade så av mig, behövde ju duscha😙 därefter ringde jag rörmokaren som jag känner lite granna och han var påväg in till stan och kunde allt kmma och "rädda mig" han förstod mig allt för han tycker inte om små söta möss vilket jag inte har några bekymmer med, visst har vi vi väl alla lite fobier.

Men något ändrade det som skulle ha blivit en annan historia.

Kanten till duschkabinen är 10 cm hög och jag stod kvar i badrummet för att se vart den tog vägen ifall den flyttade på sig i vantan på rörmokaren och den kom allt fram ur sitt gömställe och gick snabbt fram till öppningen på kabinen och sträckte sitt ena långa ben upp på kanten och tog sig med lätthet ut och upp på en tvvättkorg som stod brevid.

Snabbt som ögat tog jag tag i kanten på tvättkorgen, backade ut i hallen och öppnade dörren och fick ut tvättkorgen i trappuppgången- PHU!

Jag har nog aldrig varit snabbare ner och ut genom ytterdörrren och puttade till tvättkorgen och spindeln stack iväg ner i gräset. 

Synd att jag är så besvärad av stora feta spindlar för annars hade jag velat ta en närbild på den för den var riktigt stor och egentligen är det ju inget att vara rädd för men..😙

Jag ringde Tommy och larmad av.

Denna fadäs tog längre tid än planerat och jag skulle fixat mina naglar mm men jag hann bara  halvägs innan det var dags att bege mig till jobbet så det fick bli bilen idag.

När jag och Signe kom till butiken hade jag ett mail som sa att jag skulle köra 70% på all rea fredag-lördag.

Dagen blev full och det kom varor som jag hann lägga in och sortera, resten tar jag i morgon.

Trött efter den här dagen, när jag kom hem fixade jag en tvättmaskin som Flisan satt på, värmde mig lite soppa och satte mig på balkongen i den ljumma kvällen med Signe brevid mig.

Signe är inte helt välmående, det känns som läget inte ändrat sig alls.

I två mornar nu har hon inte ätit, hon vill inte gå upp in hit. Kanske det är så att hon inte trivs nu när Ada saknas, jag känner mig lite bekymrad MEN tror inte jag för över det på henne utan öser över henne med kel och gos och hon uppskattar våra lite snabbare promenader kvällstid. I kväll blev det dock ingen- orkade faktiskt inte.

Nu ska jag strax göra kväll, ny arbetsdag i morgon.

Flisan ska snart gå ner till stationen och möta upp Natte som är på väg hit igen.

Skulle behöva piggas upp en smula- visst behöver alla lite uppmuntran och kramar i bland, så även jag.

Hoppas ni har haft en bra vecka och en skön fredagskväll- kram och godnatt😘