Onsdag 31/7

31. jul, 2019

Det mörknar. Vi går i i Augusti i natt nu och lyften som är nu i kväll känns kylig och inte så somrig.

För mig gör det ingenting men jag vill ha flera ljumma kvällar nu den kommande månaden för det är så mysigt att sitta ute med tända ljus och bara njuta under himlavalvet💋

Idag har jag känt mig trött, inte vet jag varför men troligtvis är det så att man förbrukar mer energi vissa dagar och då blir det lite småsegt andra. Idag gjorde det ingeting för till skillnad från gårdagen har det varit lugnare generellt idag.

Carl kom och hämtade Signe vid 8, han skulle iväg och träna.

Hon blev så glad när han kom😀

Flisan gick lite före mig till jobbet och jag gick in till henne och tog lite kaffe innan jag öppnade butiken.

Camilla kom in på sin lunch och delade en lunchlåda från Mamma Mia med mig, lite kaffe och massa skratt i vanlig ordning med den damen🤪

Efter jobbet uträttade jag ett äärende och efter det hem till min väntande vän Marie sedan skoltiden. Tänk vi kommer hålla ihop i hela våra liv- 48 år nu.

Jag fixade till lite kvällsmat. Färsk vitkål, lök och sojafärs som var kvar efter söndagens tacogratänger. Med buljong, olja, vin, tomatpuré fick jag även Marie förvånad, det smakade underbart.

Marie åkte hem, Flisan gick ner på stan till några vänner och jag toh emot magnus och Amanda som skulle hämta lite saker.

Jössess vad hon växer den tösen, längre än mig nu😮

Jag njuter av just ingeting nu. Signe ligger nerbäddad brevid i soffan och snusar gott.

Stenen som är ett fint minne till Ada är klar och jag ska lägga den på hennes grav på söndag❤ jag tänker på henne varje dag och saknar henne lika ofta och sorgen har jag accepterat att den finns där, tomheten är värst.

Hoppas ni alla haft en härlig dag och att kvällen genererat lite avkoppling.

Godnatt/kram