Tisdag 30/7

30. jul, 2019

Ett gott skratt förlänger livet sägs det ju och vissa dagar med den här kvinnan kommer förlänga livet minst ett år🤪 Vi är ju båda i klimakteriet och detta går ju lite upp och ner MEN vi har stabiliserat oss med det vi jobbar med och tur är fungerar detta men då och då kommer lite svängningar även för oss. 

Hur gammal är man? Så gammal som man känner sig men detta kan ju variera för faktum är att jag känner mig yngre nu än jag gjorde när jag var 40 av flera olika skäl och detta är ju fantastiskt💋 Smärtfri, piggare, gladare, mer motiverad, "stresslös" plus en hel del andra goda effekter och detta är jag så oerhört tacksam över.

Så glad jag var när jag vaknade av att regnet slog mot det öppna fönstret, syret flödade in i rummet och även en viss kyla som jag inte känt på ett tag. Lusten att lägga på sig täcket för att det just var lite kallt i rummet var härlig och jag kröp ner och myste med Signe en liten

stund innan jag gick upp och startade dagen.

Hon åt av det nya fodret efter lite fjäskande.

Släppte av henne hos Carl och sedan for jag till jobbet.

En riktigt bra och rolig dag med flera trevliga inslag.

Folket hade hittat till Skövde och handeln blev över förväntan.

Maria en god vän som jag vill ha in i butiken som kan hjälpa oss när det behövs kom in och hjälpte mig under dagen och det kändes som hon hade varit i butiken länge, tänk så glad jag blev😀

Camilla kom in och vi kunde luncha tillsammans med prataglada kunder i sällskap.

En bra dag på alla vis och 18 låste vi och Maria gick hem och Camilla mötte upp och vi åkte hem till mig och värmde soppa innan kvällsmötet.

Ett bra möte med mycket fniss i pausen🤩

Hämtade upp Signe hos Eddie och Gabriella som hämtat henne för lite kvällsgos.

Vi tog en kvällspromenad när vi kom hem, superskön avslutning på en riktigt bra dag.

Njuta av kvällen en stund till innan läggdags- balkongdörren står öppen och parketten är sval under mina fötter..

Godnatt mina vänner/kram😘