Fredag 26/7

26. jul, 2019

Det kan man undra dagar som dessa varför man inte skulle kunna ha just Siesta under sommarhalvåret eller i allafall under den såkallade industrisemestern.

Dagen har varit hemsk arbetsmässigt- väskaffären stängde tidigare och hade både jag och Polarn och Pyret kunnat så hade vi kunnat stänga för dagen kl 15 eller haft stängt 13-15😮

Jag kikade ut då och då och gick neråt gatan och såg det näst intill folktomma torget. Lite slöa människor gick på gatorna och det kändes som de flesta bara ville hem..

Signe har ju varit hos Carl och Wera och det har verkligen varit till nytta. Wera är ju lite vass mellan varven men Signe kan hantera det men Ada var lite sträv tillbaka. Även nästa vecka ska hon vara där.

I går efter jobbet kom Camilla hit och vi åt och delade en flaska rosé. En rolig kväll med massor av fniss och musik, fasen vad härligt det är att bara flamsa och liksom bara ladda ur..

Varmt och svettigt var ju dagen men kvällen underbar. Jag öppnade köksfönstren helt öppna när jag lade mig och även alla fönster i sovrummet samt balkongdörren, total genomströmning🤪

Mina citroner växer och ser ut må rikitigt bra, kul. Ska bli spännande att följa detta och se hur lång tid det tar och hur många som blir kvar. Kanske alla klarar sig?

Nu ska jag alldeles strax gå en längre rundamed Signe, vi behöver det båda två för inte har någon varken ork eller lust till några ansträngningar dagtid i denna värmen. Som tur ser det inte ut att bli långvarigt😙

Hoppas ni har det bra. 

I morgon jobbar jag igenn och efter det en lunch på stan för ovanlighetens skull.

En underbar kväll fortsätttningsvis ösnkar jag er alla/kram😘