Onsdag 24/7

24. jul, 2019

En fantastisk sommarkväll💋

Jag och Signe tog en powerwalk uppför en bit av berget, precis lagom för mig som inte sprungit någon tjejmil eller gjort några andra stordåd, deet kändes oerhört bra och nu har jag tagit en dusch och satt på en maskin med handdukar som tonåringarna hade med sig till Brevik.

Självklart hade de kunna göra det men de har varit ute på stan och ätit och så och då curlade jag lite😙

Jag har varit bloggledig ett par dagar och jag har varit lite off men idag 14 dagar sedan så börjar det kännas "acceptabelt" om man nu kan uttrycka det så. 

Jag kikar ibland efter mig när jag går min promenader med Signe, hon var ju oftast efter för hon nosade på allt bös överallt och tog ofta god tid på sig den lilla livsnjutaren. Jag ser henne komma i mina tankar och mitt hjärta är hon med mig som min skugga för alltid❤ Ada, älskade djur, saknar dig så enormt

 I går målade jag den sten som jag och Flisan valde ut som jag ska lägga på hennes grav. Jag ska också köpa en fin solcellslampa och sätta där så det alltid är ljus för henne.

Arbetet ja, det är varmt i butiken trots AC, det är rätt så lite folk-Skövde är ingen sommarstad som sagt så varma dagar som dena är usch..

Hängde om lite i början av butiken, känns lite märkligt att hänga fram tunnstickade tröjor och västar men så är det ju i den här branschen🙃

Camilla kom och höll mig sällsksap över lunchen. Therese mamma var också inne och tittade till och det var gulligt av henne.

Signe blev hämtad här i morse av Carl, han springer med henne och det verkar vara som det sakta men säkert går framåt. Hon äter ibland och ibland inte och är låg då och då. Beter sig annorlunda ute än innan mm. Svårt och jobbigt när jag ser att hon är låg och ledsen , jag försöker då prata glatt med henne och busa och gosa med henne, mycket av närhet💋

Efter jobbet kom Camilla, vi delade en pizza, åt mangosorbet och hallon. ett par fnissiga mysiga timmar som jag tacksamt behöver och är glad för.

Nu ska jag invänta tvättmaskinen och lägga mig ute på soffan i playan.

Hoppas ni alla har det bra oavsett semester eller arbete- kram och god natt😘