Torsdag 18/7

18. jul, 2019

Stackars Signe, jag lider enormt med henne och samtidigt som jag ärledsen själv ska jag inte visa det för henne för att inte förvärra hennes situation utan har läst mig till och fått råd och tips av både uppfödare och annat kunnigt folk. 

Det känns oerhört tryggt att ha folk i sin närhet som "kan" och att det dessutom är vad jag har gjort men man vill ju ändå få höra det.

Det skulle behövas införas -vård av husdjur, varför finn inte det nu när det finns så mycket annat, men det kommer säkert för nu skulle jag behäva vara hemma och ta hand om henne och henns sorg. 

I morse när när jag satt och åt frukost på balkongen så låg hon brevid mig och när jag gick in för att hämta mitt kaffe. den blicken jaf fick då av ett par bruna ögon som verkligen förmedlade sorg så hjärtskärande att jag började gråta STACKARS SIGNE!

Hon visste att jag skulle iväg och jobba och även fast hon inte är som ADA (som var- min skugga❤ och förföljde mig vart jag än gick) så vet jag att hon mår bättre när jag är hemma.

I morgon har jag tagit ännu en ledig dag och Camilla ska hjälpa mig så jag och Signe kan göra roliga saker för det är viktigt just nu. Trevliga roliga aktiviteter, lite extra god mat efterosm hon inte vill äta heller😥 samt lugn och ro, mycket kärlek och mys och närhet.

Mitt fokus nu är att få Signe på banan igen, men det kan ta tid och faktiskt inte alla hundar som tar sig ur det men jag ska göra allt jag kan för min älskade lilla vän.❤

En seg dag på jobbet och det var väl meningen för jag är väl inte på mitt bästa säljhumör MEN det är ingen som märker. Har ett superbra fungerande pokerface att ta till när kunderna kommer in🤩 

Men det är semester och i år märks det verligen av att Skövde inte är en semesterstad utan folk tar sig härifrån. Förra sommaren däremot sökte folk skydd i städer från hettan som jag skrev i förrgår.

Natte hade fixat mat när jag kom hem- behöver inte så mycket för jag har som sagt lagt på mig men just nu orkar jag inte ta tag i det utan det kommer sedan när allt blivit bra här hemma. Tröstäter, eller äter för sent och rör på mig för lite ur mortionsperspektiv.

Jag kom inte i säng förrän runt midnatt igår av den anledningen att jag förvällde svamp, men det var det värt. 

Det kommer bli något tidigare i kväll har jag tänkt.

Flisan jobbar och står i på restaurang Mamma- Mia, både lunch och kvällspass, det gör henne gott på alla plan- Natte är arbetslös igen då Volvo hade en svacka igen men han får väl något nytt snart igen hoppas jag🤔

Ja, det är frustrerande att inte ha någon space, i bland vill även jag vara ifred men jag har lite svårt att köra ut...😙

Nu ska jag ta en långpromenad med Signe som mest ligger på dagarna och efterfrågar just ingenting och det känns jobbigt, ingen aktivitet alls, hon är bara 9 år och ska ha lek och annat för välmående.

Hon satte på mattan i i stora hallen nu när vi kom hem och bara var, jag lade mig på mattan intill och pratade med henne och då vill hon ha kli på mage och lägger sig nära precis som hon efterfågade Adas uppmärksamhet..lilla Pignum

Hon fick vara med mig på jobbet ett parr timmar i eftermiddags. När Flisan började sitt kvällspass tog hon med henne ner till mig. Hon fick ligga i Adas korg som jag placerade under kassan. Hon blev glad att få vara med💋

Tips och ideer tas vänligen emot hur man ska få Signe lycklig igen.

Självklart kommer det ta tid, precis som för oss andra men vi kan ju berabeta vår sorg på lite olika vis och gör så också.

Ha en fortsatt fin kväll nu.

Kram